Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Vona Gábor Sopronban: ˝Meglepetésre készülünk˝

Országjáró körútjának második napján, szombaton este Sopronban tartott lakossági fórumot Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje.
A találkozó előtt sajtótájékoztatón ismertette a párt programjának legfontosabb elemeit.

– Megélhetés, rend, elszámoltatás. Ez a Jobbik programjának három legfontosabb eleme. Erre van szükség. Hogy a megélhetést ne külföldön keressék a magyarok, itthon van szükség tisztességes bérekre. A rend ne csak statisztikai legyen, hanem valódi biztonság. Különösen a gyerekek, a fiatalok, az idősek és a nők védelmét tartjuk fontosnak, egyrészt mert ők a legkiszolgáltatottabb, másrészt mert ellenük irányult a közelmúlt több súlyos bűncselekménye. Az elszámoltatás is fontos, s az elmúlt huszonnégy évben ez mindig elmaradt – foglalta össze Vona Gábor, aki azt is kijelentette: pártja győzelemre törekszik a választáson. – Komoly tartalékaink vannak, meglepetésre készülünk. A közvéleménykutatások jóslatait eddig is túlszárnyalta a Jobbik.

Vona Gábor kitért arra is, hogy pártjával kapcsolatosan sok a tévhit, szélsőségesnek tartják, pedig demokratikus, viszont radikális kérdésekre radikális válaszokat ad.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autó ütközött kisteherautóval Röjtökmuzsajnál

A pénteken este történt balesetben ketten megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. Tovább olvasom