Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

VELUX - Dolgozói javaslatok szolgálnak fejlesztések alapjául

Dolgozói javaslatok szolgálnak fejlesztések alapjául
A VELUX fertődi és fertőszentmiklósi gyárában a Jobbító javaslatok elnevezésű rendszer segítségével minden dolgozó kiveheti a részét a fejlesztésből.

Példaértékű dolgozói program folyik a tetőtéri ablakok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó VELUX Magyarország Kft. hazai telephelyein. A piacvezető nagyvállalat egyik alapértéke a tökéletesítés.

„Jövőnk záloga, hogy képesek legyünk a folyamatos fejlesztésre. Már alapítónk is azt vallotta, hogy a jó ötlet attól függetlenül jó ötlet, hogy ki rukkol elő vele. A Jobbító javaslatokkal, ezzel az évek óta nagy sikerrel működő rendszerrel adunk teret minden munkatársunknak, hogy még inkább kivegye részét a vállalat sikereiből" – mondta el Vincze Zoltán ügyvezető igazgató.

– A rendszer célja a folyamatok egyszerűsítése, könnyítése, gyorsítása, biztonságosabbá tétele vagy minőségi javítása. Ösztönzi és elismeri a dolgozókat, hogy tudásukat használják fel a felvetődő problémák kezelésére.

Németh Attilának is elfogadták és megvalósították újítását.
Németh Attilának is elfogadták és megvalósították újítását.


A VELUX mint a régió egyik legnagyobb munkáltatója arra törekszik, hogy megmutassa a környéken élőknek, a munkát keresőknek, hogy egy multinacionális vállalatnál is fontosnak érezhetik magukat, hiszen újító ötleteiket meghallgatják.

Ezt mutatja be a vállalat új kiadványain, poszterein keresztül, amelyeken saját dolgozói is szerepelnek, akik büszkék arra, hogy a VELUX-nál minden dolgozónak fontos szerepe van.

Németh Attila, az üvegüzem gyártóegység-felelőse, egyike azoknak, akik az új kiadványokon szerepelnek. Korábban szintén adott be javaslatot. Olyan technikai újítást nyújtott be, amelynek révén az alapanyagüveg daruzási folyamata biztonságosabbá vált, ezzel együtt kevesebb üvegsérülés következett be. Egy másik ötlete is elfogadásra vár, amely a selejt üvegekkel kapcsolatos.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arattak, amint azt őseik tették - fotók

Az Undi Horváth Egyesület aratófesztivált rendezett a hétvégén. Az eseményen az undi folklóregyüttes mellett a vitnyédi és a malomházi csapatok is részt vettek. Tovább olvasom