Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Temetés után piroslik az utca Sopronban

Olvasónk leszögezte, nem a fizetőparkolás rendszerével van problémája, elfogadja, hogy arra szükség van. De hogy a temetőnél is?!


– Temetésen voltam a Szent Mihány-temetőben, a szertartás után sokadmagammal megdöbbenve álltam a parkolóban. Szinte piroslott az utca a szélvédőkre tett büntetőcsomagoktól – panaszolta Szabó Ferenc.

Olvasónk leszögezte, nem a fizetőparkolás rendszerével van problémája, elfogadja, hogy arra szükség van. De hogy a temetőnél is?! Ezt felháborítónak tartja. Pláne úgy, hogy a parkoló fel sincs festve, a Sopronkőhida felől érkező autósok még a fizetőparkoló-zónára figyelmeztető táblát sem látják.


– Óriási felháborodás volt a temetés után, vagy ötven kocsin lobogott a büntetés – mondja Ferenc.

 

 

Sokan visszaélnek a parkolóval és egész napra elfoglalják a helyeket.
Sokan visszaélnek a parkolóval és egész napra elfoglalják a helyeket.A parkolókat üzemeltető Sopron Holding Zrt.-nél olvasónknak s nekünk is elmondták, hogy azért volt szükség a temető melletti gépkocsibeállókat is bevonni a fizetős rendszerbe, mert sokan visszaéltek vele. Azaz reggel leállították itt a kocsijukat, elmentek Ausztriába más közlekedési eszközzel dolgozni, autójuk pedig egész nap foglalta a helyet. – Ez nem lehet elfogadható magyarázat – vélekedik olvasónk. – A közterület-felügyelő ellenőrzései során kiszűrheti a visszaélőket és eljárhat velük szemben. Miért kell miattuk a temetőlátogatókat büntetni?
 

 

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közvilágítás: éjszaka is látnak majd a Pihenőkereszt lakóparkban

A lakóparkban 107 korszerű, LED-es technológiájú lámpatestet állítottak üzembe. A kivitelezés 54… Tovább olvasom