Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Szemlét tartottak a városvezetők a Deák téren

Sopron - A városvezetők szemlét tartottak hétfőn a felújított Deák téren, igaz, több helyen is zajlottak még a munkák. A hibákkal kapcsolatban előzetesen már egyeztettek a kivitelezőkkel.
Információnk szerint egy düsseldorfi szakember, aki három hónapon keresztül figyelte az építkezést, több mint háromszáz hibát vett észre a legkülönbözőbb szakterületeken. Annyi bizonyos, hogy hétfőn reggel, amikor Fodor Tamás soproni polgármester vezetésével az alpolgármesterek, a közgyűlés frakcióvezetői, önkormányzati képviselők, a város főmérnöke és más felelősök, továbbá a kivitelező cég képviselői szemlét tartottak a felújított Deák téren, több helyen is dolgoztak még a kivitelezők.

A polgármester elöljáróban hangsúlyozta: a tér felújítása a befejezéshez közeledik, a nehézségek azonban sok kérdést vetnek fel. A problémák legfőképpen az utóbbi hetek-hónapok feszített munkatempójából eredeztethetők, hiszen a beruházás határideje kötöttséget jelentett. Az utolsó fázisnál tartanak a kivitelezők, a rohammunka pedig gondokkal járt együtt.

Gosztonyi Miklós

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint nyolcszázan kerekeztek a Liszt-túrán

Harka–Doborján - Több mint nyolcszázan vettek részt a harkai–doborjáni… Tovább olvasom