Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Súlyos motorosbaleset Jánostelepnél

Sopron -Jánostelep - Súlyos baleset történt hétfőn este hat óra körül a jánostelepi leágazónál. Motoros ütközött személyautóval. A helyszínelés idejére korlátozták a forgalmat.

Combcsonttöréssel szállították kórházba azt a motorost hétfőn este hat óra után, amelyik motorjával elesett és egy autónak ütközött. Sopron felől autósor haladt Fertőrákos irányába, mögöttük egy motoros haladt. Az egyik autós balra, Jánostelep felé akart lekanyarodni, ekkor a motoros - vélhetően megijedt - elrántotta a kormányt és elesett a  járművel. Az ő állapota súlyos, a járművekben összesen hatszázezer forintos kár keletkezett.

Az útszakasz forgalma csak a rendőri helyszínelés és az útra ömlött olaj felitatása után állt helyre.

Olvasóink írták

41 hozzászólás
 • 41. orgona 2008. május 09. 13:02
  „Követesi tavolsag betartasat nem nagyon tartsak be, meg az idöben indekszelni azt sem sajnos,ismet emberi figyelmetlenseg!”
 • 40. Évi 2008. április 09. 12:02
  „JOBBULÁST A MOTOROSNAK !!!!”
 • 39. Krisz1985 2008. április 06. 23:17
  „Én már előre félek a júniustól amikorra megkapják a friss jogsisok a szüleiktől a robogót és a nagyobb motort, 0 a tapasztalattal csak a gáz húzásához értenek a legtöbben ( nem mindegyik ) és nem jut eszükbe, hogy még a kasztni sem védi őket.
  Tényleg jobban kellene vigyázni és nem mindig a motoros és nem mindig az autós a hibás Magam is motoroztam már éveket robogóval és most szokok a nagyobb gépekhez mellette már 4 éve autót is vezetek úgyhogy sajnos énis láttam már durva dolgokat Sopronban és környékén. De sajnos sokan irigyek és szemetek, ennyi.
  A mocisnak pedig jobbulást.”
 • 38. Németh Ferenc 2008. április 06. 10:20
  „Mindkét táborban vannak parasztok, nem is kevés. Magam is motorozok, nem is lassan, de csak ahol van értelme, lehetőség.
  Autóval voltam, belémrohant 170-nel szemből egy motoros, darabokra szakadtam, majdnem meghaltam. Motorral voltam, fellökött egy autós, csuklótörés. Mindkét esetben ártatlan voltam.
  Szóval én tudnék arról mesélni, mennyi barom van az utakon. Pedig egy lenne a lényeg. Vigyázzunk egymásra!!!!!”
 • 37. Bicó(a motoros öccse) 2008. április 05. 19:41
  „Szerencsére már jobban van a motoros!!!Köszi mindenkinek, aki jót kivánt neki!!”
 • 36. junior2222 2008. április 04. 16:38
  „A donorkártyát majd a Te nyakadba kéne akasztani Te paraszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!csak gép mögül nagy a pofája az ilyen semmire való embernek"100"”
 • 35. szinténmotoros 2008. április 04. 14:31
  „Az ilyen ember be se engedi a mentőt. Múltkor BP-en a mentő ment a villamos síneken, szemből villamos és nem engedték be. Az ilyen ember nyakába tennék donorkártyát, biztos boldog lenne ha őt szállítanák.”
 • 34. Firefighter79 2008. április 03. 23:24
  „Tűzoltóként sok mindent látok és tapasztalok. Hibásak motorosok is, autósok is, esetleg mindkettő. De nem ez a lényeg! Vigyázni kellene egymásra. Én ha autóval (Suzuki mert csak arra telik) közlekedem inkább lehúzódok hogy elmehessen melletem biztonságosan a motoros. De itt a hozzászólásokban másoknak rosszat kívánó emberek tipikusan azok, akik a szirénázó mentőt, tűzoltóautót sem engedik el, mert a dübörgő zene miatt (ami menő szerintük) esetleg észre sem veszik. Kiváncsi lennék ha csládtagjukkal történik valami akkor is ilyen alpári hangon beszélnének-e?”
 • 33. Ildikó30 2008. április 03. 22:35
  „Na beszéljünk egy kicsit az autósról is!Úgy hallottam,hogy mielött a sérült motorossal törődött volna,elösször azt nézte meg,hogy mi baja lett az autójának!!!!!!Ehez ki tud hozzászólni?”
 • 32. timsi 2008. április 02. 20:50
  „attila68-nak üzenem,hogy :gondolom az már nem tetszene,ha a te rokonoddal vagy akár veled történne baleset. Csakhogy igazságtalan a sors,mert még nem találta meg azt,akit kellene.......!!!!!!!!!”
 • 31. csöpike 2008. április 02. 20:48
  „attila68!amilyen ostoba vagy még az is csoda ,hogy írni tudsz.Az ilyen bunkoktól csak a világ több!”
 • 30. Csöpike 2008. április 02. 18:35
  „Üzenem annak a baromnak aki a donorkártyáról írt,hogy az ő nyakába kellett volna akasztani a köldökzsinórját amikor megszületett!”
 • 29. SPAN 2008. április 01. 20:11
  „Motoros<->Autós<->Kamionos<->Gyalogos<->Biciklis
  Még jó hogy a repülőkbe nem kötünk bele mert fent gyorsan megy.
  Az emberek idegenek egymással mind addig míg baj nincs és elkél a segítség.
  Jobbulást a motorosnak de Sopron környékén a max sebesség 90 km/h még a jobbaknak is.”
 • 28. szinténmotoros 2008. április 01. 17:28
  „Ugyanúgy ahogy a motorosok és az autósok között is vannak parasztok. SZtem mindegyikünk volt már úgy hogy a szembejövő leszorította , akár motorral, akár autóval volt. Sajnos pár eszetlen és idióta miatt páran utaznak a motorosokra. Amíg nekem nem volt motorjogsim, motorom, ha láttam is egy motorost mögöttem, félrehúzodtam, segítettem. Kivétel nélkül megköszönte. Ha egy autóst engedsz el? Hány köszöni meg?
  Aki a donorkártyával dobálozik, nem kívánom neki hogy vétlenül maradjon út az úton egy rokona...
  Mindenkinek balesetmentes közlekedést motoron és autóval.”
 • 27. nő 2008. április 01. 17:23
  „Tudom,hogy nem egy nagy cucc a Suzuki Swiftem,de elviszi a családomat ahova kell és lehúzódok,ha úgy látom,hogy egy motoros elfér mellettem és kerülni akar....Ja és nem 50-el,hanem normális iramban haladok valamint nő vagyok...A lényeg,hogy figyeljünk egymásra,mert mindenkit vár otthon valaki.....És nem a márka a lényeg!Vagy igen?Javulást a sérültnek.!”
 • 26. Vné 2008. április 01. 14:09
  „Nem kell azon az úton száguldozni,hogy bekövetkezzen a baleset,egy pillanat műve az egész.Sajnos ezen a az útszakaszon nem ez az első és nem is az utolsó eset.Sajnálom a motorost,-láttam ott feküdni.
  A bunkó véleményeket pedig mindenki tartsa magában.
  Gyógyulást kívánok!”
 • 25. soproni 2008. április 01. 13:59
  „Muszáj itt okoskodnotok? Az utakon mutassátok meg,hogy mit tudtok és jobbak vagytok-e azoknál akiket itt kóstolgattok! Autós és motoros....mindkettő tévedhet és véthet a szabályok ellen. Az autós is száguld,ha jobb gép van a feneke alatt és ez alól a motoros sem kivétel! Szerencsére van aki tudja,hogy lehet kultúráltan és szabályosan is közlekedni.Ennek ellenére előfordulhat,hogy az ilyen sofőröket is érheti baleset,mert egy másodperc nem nagy idő arra,hogy vészhelyzetben helyesen döntsünk.a motorosnak mielőbbi javulást kívánok!”
 • 24. másikattila 2008. április 01. 13:15
  „Hali.
  alighanem Creat-nek van igaza,és punktum!
  Nobo-Te meg még figyelmetlenül is olvasol.
  Ha veszed a fáradságot,és megnézed mit írtam,látod hogy nem a ktm a bajom.hanem az,hogy tényleg nincs semmi a babetta a yzf750 között.És általában az veri a nyálát a legjobban,aki vagy kölcsönre,vagy a szülei pénzért vigyorog a másfél-kétmillás motorokról a gyakorlati tudása meg zéró.A gázt tudja húzni,mert a motort nem ő fizette,a másik közlekedő meg le van sajnálva.Így sajnos azokat is egykalap alá "motoros" veszik velük,aki normálisan kergeti a gépet.más:a sérült mocist én is sajnálom,attól független,hogy melyik tíusú motoros.”
 • 23. creat 2008. április 01. 12:23
  „Stiffler 2008.04.01 07:37

  látod, pont ez a probléma a közlekedésben, ahogy te is megnyilvánultál

  egyébként mielött a baleset helyszínére értem ,elötte a Fapiaci buszmegállónál épp egy motoros akart meghalni... én álltam a busz mögött, meg még 4-5 kocsi, egy motorosnak meg meg kellett előzni a sort, csak épp akkor ért a busz mellé egy kamaz méretű teherautó. a motoros köszönje az életét a teherautó vezetőjének.
  Aztán leht nyilatkozni, hogy milyenek a motorosok
  asszem a motorosok, persze tisztelet a kivételnek, mindent megtesznek, hogy az általánosítás ilyen legyen”
 • 22. timsi 2008. április 01. 11:44
  „Nagyon szépen köszönöm a testvérem(aki a motos) ,és a családom nevében az együttérzést,és a jokivánságokat.:(”
41 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cséri hulladék: projetönrész hitelből

Régió - Külső forrásból – hitelből – teremtenék elő a települések a térségi… Tovább olvasom