Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Soproni városvezetés - Köszönet a folyamatosan szolgálatot teljesítőknek - galéria

A soproni városvezetés nevében Abdai Géza köszönte meg pénteken a mentők, tűzoltók, rendőrök és orvosok egész éves munkáját.

A rendőrség, tűzoltóság, az orvosi, a mentőszolgálat ügyeletén jár csütörtökön Abdai Géza alpolgármester és Tóth Éva önkormányzati képviselő.

Abdai Géza, közösségi ügyekért felelős alpolgármester a városvezetés köszönete mellett a közelgő új év alkalmából az ügyeletet teljesítőknek személyesen tolmácsolta a város új évi jókívánságait is, és – az előző évekhez hasonlóan – ajándékcsomagot is vitt a Szilveszter éjszakáján szolgálatot teljesítőknek.

Ajándékot kaptak a soproni városvezetéstől az ügyeleten dolgozók.


A soproni Tűzoltóságon Csuka Zsolt tűzoltóparancsnok fogadta az alpolgármestert. A jelenlévő állománynak az elmúlt év munkájáért járó köszönet mellé Abdai Géza azt kívánta, hogy minél kevesebb kivonulással teljenek az elkövetkező évvégi napok és a 2011-es esztendő. A Tűzoltó közből az alpolgármester útja a Lackner utcai rendőrkapitánysági székhelyre vezetett.

A Soproni Rendőrkapitányságon Varga Klára zászlós, ügyeletes tiszt, Márk Orsolya főtörzsőrmester és Aranyos Gábor őrnagy voltak szolgálatban. Ők vették át a város ajándékát. Elmondták alapvető feladatuk a rend, a közbiztonság fenntartása, a lakosság által elvárt jó közbiztonság érzetének biztosítása az ünnepek alatt is.

Őnekik, és minden, az év utolsó napjaiban szolgálatot teljesítő rendőrnek hasonlóképpen problémáktól mentes szolgálatot kívánt Sopron alpolgármestere.

Az Országos Mentőszolgálat Soproni Mentőállomásán dr. Erdélyi Miklós főorvos fogadta az alpolgármestert. A jelenlévő mentőknek Abdai Géza köszönetet mondott azért a felelősségteljes munkáért, amellyel az emberi élete érdekében tesznek. A Mentőállomáson dolgozók teljes mértékben felkészültek a szilveszteri időszak alatti, esetleges fokozottabb igénybevételre.

A városvezetés köszönete és jókívánságai, természetesen, egyben minden városlakó nevében mondott köszönetnek és jókívánságnak is számít, amely mindazoknak a szolgálatot teljesítőknek szól, akikre az év során többnyire csak akkor gondolunk, amikor baj van, de akikre mindig számíthatunk.

Olvasóink írták

 • 15. @méhecske@ 2011. március 03. 18:34
  „Gratulálok a hölcsnek a kitüntetésér
  megérdemelte
  jo hogy vanak ijen rendörök is
  az elkövetkezö jövöben mindenjot kivánok neki s kolégáinak”
 • 14. Kukac40 2011. január 05. 09:44
  „Orkodo elkell, hogy keserítselek. Kezdőként dolgoztam utoljára ünnepek alatt. :D Még mindig nem érted a lényeget. 1. Közpénzből jópofizik; 2. a vezetők soha nem azt és azért kapják mint a melósok; 3. nagyon sokan dolgoznak rajtuk kívül is, így nekik is jár egy köszönöm. Ha meg már annyira prolizol te komcsi ivadék, szerinted a te fizetésed kiknek az adójából van? Tartod a markod a borítékért, és közbe sírsz ha melózni kell?”
 • 13. orkodo 2011. január 04. 18:03
  „Miértmagyar?
  Ezt a kérdést szerintem rossz embernek tetted fel. Kukacprolit kérdezd, mert ő nem ért egyet avval, hogy a közfeladatot ellátó szervek ajándékcsomagot kaptak. Felháborítja a dolog, és kikéri magának, hiszen ő is dolgozott már 31.-én, és ő nem kapott, sőt meg sem említették.. Én már nem reagálok a hozzászólására, mert olyan értetlen mint egy üres tuskó.”
 • 12. Kukac40 2011. január 04. 15:08
  „10 orkodo tudod a gond azzal van, hogy te nézed le a másikat. Lenézik az emberek a dokikat? Csodálkozol rajt? Hány ember siránkozhatna, mert félre kezelték, mert rosszul kezelték és még sorolhatnám? Te lenézel másokat, milyen alapon várod el, hogy tiszteljenek? Ez a munkád, te választottad, elvileg. Akkor? Miért várod, hogy megkülönböztessenek? Nem egy ügyeletestől lesz pl. villanyod, de ő is kell hozzá. Az erőművekben nincs ünnep, hétvége stb egész évben, hogy tudd. Az állat tenyésztőknek sincs, pedig az ő termékük kerül az asztalra. A végtelenségig lehetne sorolni. Mint mondtam mindenkire szükség van te majom. Melyik része nem világos? :D Szégyen, ha orvos vagy. Vagy pont azért vagy ilyen. Van egy egész normális kórházunk, már csak dokik kellenének bele, tisztelet a kivételnek, mert szerencsére azért az is van.”
 • 11. Miértmagyar? 2011. január 04. 09:04
  „Orkodo# Te ezt az elismerést sajnálod tőlük? Két csoki meg egy pilóta keksz? Én a helyükben át se vettem volna...Ajánlották volna fel a "városvezetők" a féléves bérüket minimum!”
 • 10. orkodo 2010. december 31. 19:40
  „Nyilván ebben szenvedek! :) Munkályát? Hol tanultál helyesen írni? A nyolc elemiben? Mert kb. annyit végezhettél te proli. Nekem nem sír a szám a fizetés miatt, mert ez az életem, szeretem csinálni. Csak azt nem tűröm, amikor valaki lenézi. De jusson eszedbe te majom, amikor érted megy az autó!”
 • 9. Eüdolgozó 2010. december 31. 15:34
  „7. Kukac40!
  24 órai munkára bruttó 7500 fT A JUSSUNK MÍG EGY ORVOSNAK IS CSAK KB DUPLA ENNYI. 5 éve nem volt béremelés nálunk és amit lehetett már elvettek. A továbbképzésekre nem jutunk el mert így is kevesen vagyunk és sok esetben nem lenne aki addig dolgozik helyettünk míg okosodunk a betegek érdekében (néha saját pénzen) Nálunk nincs jutalom vagy étkezési utalvány, nincs üdülési csekk, nincs szabadnap. Valaki mindig azért dolgozik ha pl.: Te vagy a családod bajban van, vérzik a gyomra, infarktusa van, vagy strokot kapott akkor segítsünk. Igen krácsonykor is dolgoznak az EONnál stb... de sok esetben otthoni ügyeletet látnak el és a családjuk mellől mennek el hibát elhárítani míg a rendőr a tűzoltó, Eü. dolgozó a nap 24 órájában ott van és hajnali 3 órakor életet ment frissen és nem unottan és nem azt mondja, hogy majd megyek...
  B.Ú.É.K. MINDENKINEK!!”
 • 8. Eüdolgozó 2010. december 31. 15:34
  „7. Kukac40!
  24 órai munkára bruttó 7500 fT A JUSSUNK MÍG EGY ORVOSNAK IS CSAK KB DUPLA ENNYI. 5 éve nem volt béremelés nálunk és amit lehetett már elvettek. A továbbképzésekre nem jutunk el mert így is kevesen vagyunk és sok esetben nem lenne aki addig dolgozik helyettünk míg okosodunk a betegek érdekében (néha saját pénzen) Nálunk nincs jutalom vagy étkezési utalvány, nincs üdülési csekk, nincs szabadnap. Valaki mindig azért dolgozik ha pl.: Te vagy a családod bajban van, vérzik a gyomra, infarktusa van, vagy strokot kapott akkor segítsünk. Igen krácsonykor is dolgoznak az EONnál stb... de sok esetben otthoni ügyeletet látnak el és a családjuk mellől mennek el hibát elhárítani míg a rendőr a tűzoltó, Eü. dolgozó a nap 24 órájában ott van és hajnali 3 órakor életet ment frissen és nem unottan és nem azt mondja, hogy majd megyek...
  B.Ú.É.K. MINDENKINEK!!”
 • 7. Kukac40 2010. december 31. 14:00
  „orkodo szerintem te szenvedsz ebben a betegségben. Eü-s kén biztosan van ismerősöd aki kezeli. :) A munkályát mindenki maga válassza egy bizonyos összegért. Nem vár utána semilyen más kiegészítést. Ami vele jár azzal tisztában van. Mindenki sírhatna a stresz miatt, a felelősség miatt. Furcsa módon manapság csak a közalkalmazottakat, köztisztviselőket érinti. Nem bírod? Mondj fel. Minden munkahelyen van felelősség, stresz. Mindenki munkályára szükség van ahhoz, hogy egy város, egy ország működjön. Talán eljut az agyadig. Ezért mindenkinek jár a köszönet.

  Egyébként neked is B.U.É.K! :D”
 • 6. orkodo 2010. december 31. 11:59
  „Kukac40 te valószínűleg kisebbségi komplexusban szenvedsz. Felesleges neked bármit is megmagyarázni, mert az agyadig nem jutna el... BUÉK!”
 • 5. Kukac40 2010. december 31. 11:01
  „:) Nem kell kiakadni az igazságon. Csak egy kérdés, víz vagy villany nélkül mit tudtenni bármelyik a fent felsoroltak közül? A hozzászólásom mindössze arra irányult, hogy nagyon sok ember dolgozik még azon, hogy ők tudjanak bármit is tenni. Azok közül is a melósok, nem a markukat tartó vezetők, akik ilyenkor az ismeretségü körüket végigjárják, vagy elvárják, hogy meglátogassák őket. Persze nem csak egy kézfogásért. Az orvosok "kevés" fizetése mellett egész jól mutatnak a közszámlára elvégzett magán rendelések, és a hálapénzek. Na most lehet anyázni!!!

  Ezen kívül van kinek köszönetet mondani, de nem azért mert elvégzi a feladatát. Akinek nem teszik a fizetése, mondjon fel. Kezdjen más munkába. Ja nem ennyire egyszerű? Akkor.........?”
 • 4. falcobiarmicus 2010. december 31. 09:02
  „ÉS HÁLÁS KÖSZÖNET A HÁTTÉRBEN TÁMOGATÓ FELESÉGEKNEK vagy FÉRJEKNEK, GYERMEKEKNEK,NAGYSZÜLŐKNEK
  akik eljuttatják a családot az oviba/iskolába/orvoshoz,
  akik lemondanak a nyaralásról mert szolgálat van,
  akik lemondanak az ünnepekről mert szolgálat van,
  akik sokszor egyedül oldják meg a hétköznapokat is mert apa/anya szolgálatban van
  és a köszönet a gyermekeknek hogy türelmesen várják haza - sokszor napokig nem látva - szülő(ke)t a szolgálatból
  mindezt " jó" fizetésért.....”
 • 3. orkodo 2010. december 30. 21:17
  „Eüdolgozó, így van... Azon gondolkoztam Kukac40 hogy mit is írhatnék a hozzászólásodra. Gondolkoztam hogy van e értelme reagálni a böszme hozzászólásodra... Majd ha te egyszer alkalmas leszel arra, hogy elviseld a stresszt, a felelősséget, akkor majd jelentkezz egyszer valamelyik szervhez, és tudd meg milyen sok mindenre elég a te általad említett "Ezért kapják a fizetésüket". De mint látjuk a megnyilvánulásodból, te nem leszel alkalmas, mert az ilyen hozzáállású embereket kidobja a gépezet...”
 • 2. Eüdolgozó 2010. december 30. 20:01
  „1. Kukac40!
  "....Ezért kapják a fizetésüket. ..."
  Igen ebben igazad van. Pl a Te életed és az egészséged az államnak 24 órára bruttó 7500 Ft ér... , de ey 45 év adjunktus bére is csak kb dupla ennyi bruttóban.”
 • 1. Kukac40 2010. december 30. 19:11
  „"A városvezetés köszönete és jókívánságai, természetesen, egyben minden városlakó nevében mondott köszönetnek és jókívánságnak is számít, amely mindazoknak a szolgálatot teljesítőknek szól, akikre az év során többnyire csak akkor gondolunk, amikor baj van, de akikre mindig számíthatunk." Ezért kapják a fizetésüket. Ha nincs baj nem hív senki pl. mentőt. Rajtuk kívül még nagyon sokan dolgoznak, hiszen pl. víz, villany, gáz nélkül ők sem tudnak semmit tenni. Az elismerés mindenkinek járna nem csak a vezetőknek, sőtt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A gyermekekre gondolt a Rotary Club Sopron

Idén is jótékonykodott a karácsonyi ünnepek alkalmából a Rotary Club Sopron. Tovább olvasom