Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 3°C

Soproni közgyűlés: felállt a választási bizottság

A választási bizottságot dr. Ocsák József, dr. Dedinszky Katalin és dr. Szováti Szabolcs jogászok alkotják. A testület tagjai egyetlen párthoz sem kötődnek.
Az április 6-i országgyűlési választásokra készülve a soproni városháza dísztermében létrehozták az országos egyéni választókerületi választási bizottságot. A kedd este tartott rendkívüli közgyűlésen titkos szavazással zajlott le a procedúra.

A választási bizottságot dr. Ocsák József, dr. Dedinszky Katalin és dr. Szováti Szabolcs jogászok alkotják. A testület tagjai egyetlen párthoz sem kötődnek. A bizottság póttagjául dr. Józan Tibort és dr. Tóth Kálmánt választották meg, ők szintén pártonkívüliek. A tisztséggel összefüggő esküt mindnyájan Fodor Tamás polgármester előtt tették le.

Az önkormányzati képviselők kedden a választás során tevőlegesen közreműködő szavazatszámláló bizottságok leendő tagjairól, illetve póttagjairól is határoztak. Az ugyancsak titkos szavazás nem kevesebb, mint százötven jelöltről döntött, valamint hatvankilenc póttagról.


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kormányablak: utazzon és intézzen ügyet a soproni és a szombathelyi vasútállomáson

Július végétől a soproni és a szombathelyi vasútállomáson is működik majd a kormányablak. Tovább olvasom