Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Sopronban is ölt a móri mészáros?

Sopron - A móri mészárosnak, Nagy Lászlónak kedden megjelent naplója szerint a skizofrén férfi egy soproni házaspárt is megölt. A rendőrség viszont nem tud ilyen esetről.
Nagy László, akit a magyar média móri mészárosként emleget, a börtönben elkövetett öngyilkossága előtt naplót írt. A százoldalas vallomást ismeretlen módon juttatta ki börtönéből, ami tegnap könyv formában piacra került.

A kötet egyelőre a nyomozó hatóságoknak is fejtörést okoz, Nagy László ugyanis olyan gyilkosságokat is bevállal naplójában, amiről senki sem tud.

A könyvben a tatabányai gyilkos említést tesz egy soproni házaspárról, akik a drogüzletben voltak érdekeltek, s valószínűleg emiatt kellett meghalniuk.

A skizofrén férfi írása szerint Radó, azaz ő maga oltotta ki a férfi és a nő életét. Csakhogy sem a soproni, sem a megyei rendőrkapitányság nem tud hasonló esetről. Házaspár drogdílerek ellen nyomoztak már, de a férj letöltött börtönbüntetése után Magyarországon, a feleség pedig szökésben Ausztriában – de él! Eltűnt házaspár is akadt a megyében, de nem soproni. Magyarázat persze akad több variációban is a napló soraira. Ezek egyike lehet, hogy ha az áldozatok csak átmeneti szálláshelyül választották Sopront, esetleg itt lépték át az országhatárt vagy innen adtak magukról utoljára életjelet, egyébként pedig közük sincs a városhoz. Hogy kikről írt Nagy, azt talán a rendőrségi vizsgálat majd kideríti – vagy sohasem tudjuk meg...

Olvasóink írták

 • 11. cicca 2008. július 21. 18:40
  „hali. tud valaki valami konkrétabbat erről sztoryról???? érdekelne...”
 • 10. /joco1 2008. július 07. 22:25
  „érdekes egy "állatcsoprothoz" tartoznak(bocsi) a sz.jobbos reagálok(HEHE): KINYILATKOZNAK , ki momdják a frankot, de a kapott válaszokra nem reagálnak.Miért? Nem a vita a lényeg, hanem a KINYILATKOZÁSOK?”
 • 9. /joco1 2008. július 07. 20:11
  „Mivan? piciny sz.jobbos LEHELKE? nincs válasz? vagy most probál "informáciot" szerezni: a kurucinfo megszünt:ja és látta a horgkeresztes, csöcseléket a TV-k-ben.Tudja a hétvégi fasiszta ,molotovkoktéldobálokra gondoltam.Miért van az, hogy a maga alja elv-társai csinálják a balhét? pedig maguknál -fasisztáknál- volt a legtöbb homokos.probálták öket "kiirtani"(kristályéjszaka), na de nem sikerült.”
 • 8. /joco1 2008. július 05. 07:32
  „Lehelke bocsi csupa nagybetüvel:LEHELKE: A mészárlás 2002.május 09.-én volt a maga fidesznyik kormánya pedig 1998-2002- közt "uralkodott"Tehát az "alapot" a maga nézete alapján akkor kiadta meg a mészárloknak? Na láttja a maga "hasonlatai",jelzöi és "értékitélete",_hiába irta csupa nagybetükkel- ennyit ér.Bocsi de tán magát is "kiengedték"?”
 • 7. titáti 2008. július 04. 18:58
  „Lehelke

  Már csak az a kérdés melyik kormánynak...”
 • 6. antilehelke 2008. július 03. 18:36
  „LEHELKE! Te is a kerítésen átugorva jöttél ki közénk?”
 • 5. LEHELKE 2008. július 02. 20:33
  „A MESZARLAST IS A KORMANYNAK KOSZONHETJUK !!!!!!!!! A PSZICHIATRIAI INTEZMENYEKET FELSZAMOLTAK ES A BETEGEK GYOGYSZERRES KEZELES NELKUL KERILTEK ( RENGETEGEN AZ UTCARA )))))))))))). A MORI MESZAROS SKIZOFREN VOLT !!!!!!!!!! ES MEG MENNYI LEHET BELOLUK ORSZAG SZERTE !!!!! RAADASUL NYITOTT AZ ORSZAGHATAR MENNYI KELL JAR AT AZ ORSZAGUNKON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PL: BEJON EGY SZERB ( AKI EPPEN A JUGOSZLAV HABORUBAN VEGIGGYILKOLT PAR EZER SZERENCSETLEN EMBERT, MOST PEDIG JARJA AZ EURROPAI UNIOT !!!! SZABAD A HATAR !!!!!!!!!!!!!!! SORLJAK MEG TOBB ESETET !!!!!!!!!!!!!! MIVE LETT A MI HAZANK !!!!!!!!!!!!!! A HAZAARULO KURMANYUNK JOVOLTAVAOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 4. bb22 2008. július 02. 13:53
  „tutti

  Ez is igaz!”
 • 3. tutti 2008. július 02. 13:22
  „22bb-nek
  De ez nagyon esetleges. kb 75%-ban. A további 25%-ra soha nem jönnek rá.”
 • 2. 22bb 2008. július 02. 10:17
  „Magyarországon csak azt derítenek ki amit akarnak.”
 • 1. Egy Magyar 2008. július 02. 07:30
  „Nem meglepő - hisz a rendőrség miről tud, mit tud kideríteni?

  Lásd éppen a móri eset!

  Csak erőszakoskodni tudnak, az erőszak minden formájában! (Zsanett, 2006. október)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem maradt következmény nélkül a mentalista románca

Sopron–Budapest - Bár orvos még nem erősítette meg a hírt, két terhességi teszt szerint… Tovább olvasom