Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Renato az új Moby Dick-lemezen

A Big Brother sztárjai, Renato és Bálint együtt töltötték az elmúlt napokat
Sopronban.
Míg Bálintot az egyetemi vizsgák, addig Renatót a Moby Dick együttes gitárosával, Mentes Norbival készülő új lemeze kötötte le. Az első magyarországi Big Brother valóságshow kissé megkopott fénye ellenére Renato és Bálint nagy népszerűségnek örvendett Sopronban. Az elmúlt hetet együtt töltötték a városban és ahol megjelentek, mindenki felkapta a fejét. Társaságukban feltűnt Mentes Norbi, a Moby Dick együttes gitárosa is, aki mindkét fiút vendégül látta családi házában.

– Renatót függetlenül a valóságshow-beli szereplésétől már régóta ismerem, hisz több mint tíz éve Moby Dick-rajongó – mondta Mentes Norbi. – Sokat „lógtunk együtt" és jó párszor gitároztunk közösen is. Az új lemezünk egyik dalának bevezetőjét készítettük el vele, ahol egy klasszikus flamencogitár hallható. Az album címe „Se Nap, se Hold", amely március 21-én jelenik meg.

– A Big Brother bűvköréből szerencsére már sikerült kitörnünk – állítja Renato. – Nem tagadtuk meg a régi kapcsolatokat, sőt gyakran találkozunk is például Évivel, Bálinttal, ritkábban Popeyjel, Szabival. Most azonban szeretném elmélyíteni zenei világomat, és kicsit kiszabadulni a kirakatfigura szerepéből. A gitárt gyerekkorom óta imádom. Napjainkban pedig autentikus flamencozenét játszom. A Moby Dickkel, Mentes Norbival már korábban is többször találkoztam. Most három éjszakát szántunk rá Sopronban, hogy valami egészen újat hozzunk létre. A flamencót ötvöztük a metallal. Érzem, hogy jól sikerült...

Bálint, aki a Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetének negyedéves hallgatója, Renatónak elsősorban a csocsóval ellátott soproni szórakozóhelyeket mutatta meg. – Tudom, hogy Renato kedvence a csocsó. Pesten egy ilyen klubot is „üzemeltetnek" a belvárosban. Rengeteget játszottunk az elmúlt napokban. Lazítani kellett, mert a vizsgaidőszak az egyetemen nem kevés drukkal járt. Azért sikerült minden.

Marketingvizsgán a tévébeli ismertségem is szóba került, egy kis csipkelődéssel fűszerezve. Mindeközben terveztem egy különleges franciaágyat, ami Renato szerint nagyon jól sikerült. Újabban legkedvesebb hobbim a vizuál DJ-kedés. Ezt olyan szintre fejlesztettem, hogy már készülök a soproni sportcentrumbeli progresszív zenei rendezvényre. Ez március 12-én lesz. Velünk együtt lép fel Paul Rogers, aki egyenesen Londonból érkezik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

II. Henrik és Becket története

Nem a főszereplőkön és a rendezőn, hanem leginkább néhány mellékszereplő haloványabb teljesítményén múlott, hogy a Becket avagy Isten becsülete című Anouilh-színmű soproni premierje végül is nem sikerült abszolút tökéletesre. Nagy várakozás előzte meg Jean Anouilh: Becket avagy Isten becsülete című darabjának soproni színrevitelét.  Tovább olvasom