Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Pénzt loptak az öregtől, drogra költötték és eljátszották

Brennbergbánya - Lökdösődéssel kezdődött, majd rablással végződött Brennbergbányán az a történet, amelynek elkövetőit elkapta a rendőrség.


Két fiatal lépett egy idősebb brennbergbányai lakoshoz, hogy beszélgessenek vele a nyílt utcán. Nem kellett sok idő, hogy észrevegyék, korosabb társuk ittas állapotban van. Ezt kihasználva lökdösni kezdték: szegény jóember el is veszítette az egyensúlyát és legurult egy kisebb dombról. Amikor nem sokkal később feleszmélt, rögtön a pénztárcájához nyúlt. Elhűlt, amikor látta, az összes pénze eltűnt belőle.

A bejelentés után a körzeti megbízottnak sikerült kiderítenie, hogy hárman szövetkeztek arra: elveszik a férfi pénzét. Ketten, akik már korábban is összeütközésbe kerültek a törvénnyel, tevőlegesen is részt vettek a rablásban. A zsákmány alig érte el a háromezer-ötszáz forintot, amit a 24–25 éves gyanúsítottak marihuánára és pénznyerő játékautomatákra költöttek.

Az ügyészség a két fiatalember előzetes letartóztatását indítványozta, amellyel a bíróság egyetértett. Harmadik társuk szerepét még vizsgálják a hatóságok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tombolás az Erzsébet-kertben: öt fiatal ellen indult eljárás

Sopron - Egy várandós asszony személygépkocsiját borították fel a Gyermek és Ifjúsági Központ… Tovább olvasom