Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Összefogás az innoLignum soproni sikeréért

Sopron - Összefognak a város vendéglátósai, szállodásai a szervezőkkel és az önkormányzattal, hogy sikeres legyen a szeptemberben megrendezésre kerülő innoLignum szakvásár. Erről szerdán tartottak egyeztetést a városházán.
Ritkán tapasztalható összefogás körvonalazódik az innoLignum szakvásár körül. Ismert, hogy a rendezvény elődjét a jövőben Budapesten rendezik meg, ezért Sopronban egy új típusú szakvásárt és rendezvénysorozatot szerveznek, elsősorban régiós, de országos szervezetek közreműködésével, támogatásával is.

A szervezők szeretnék, ha a kiállítók jól éreznék magukat Sopronban, ezért különböző kedvezményeket biztosítanak számukra, s nem elképzelhetetlen, hogy ebben a vendéglátósok és a szállodások is részt vállalnak.

A városházi egyeztetésen megjelentek támogatták az elképzelést, bár volt, aki hozzászólásában megjegyezte, az éttermek árai már így is nagyon alacsonyak, s a szállodai árak sem túl magasak.

A részletek kidolgozása a közeljövő feladata lesz, mint ahogy azt is el kell dönteni, a kiállítók egy kedvezményekre jogosító kártyát kapnak – mintegy előképeként a később megvalósítandó Sopron kártyának –, vagy a megjelölt helyeken vehetik igénybe a kedvezményeket.

Olvasóink írták

  • 1. FREDDY/S 2008. április 24. 05:33
    „Nehéz céltalanul bolyongani a nagyvilágban, nemde...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A világ ezer tudósa érkezik Sopronba

Sopron - Világkonferenciára készül Sopron, a világ mintegy ezer tudósa várható a jövő augusztusban… Tovább olvasom