Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Nehezen megközelíthető az üzlet

Nehezen megközelíthető az idős vásárlók számára a Halász utca és Végfordulat utca kereszteződésében található élelmiszerüzlet. A bolt feljáratánál nincs korlát, sőt, egy lépcsőlap is hiányzik.
– Bot segítségével is alig tudom felküzdeni magam a három töredezett lépcsőfokon, miközben még csak kapaszkodni sem lehet, mert hiányoznak a korlátok – panaszolja a 91 éves Horváth Józsefné. – Épp eléggé balesetveszélyes már így is a lépcső, de amint esik egy kis eső, még csúszik is.

A bolt hűséges vásárlója többször is szólt már a vezetőségnek: pótolni kellene a hiányosságokat. A környékről sok idős ember keresi fel naponta az üzletet, melynek bejáratához való feljutás valódi küzdelem számukra.
– Nemsokára rendeződik a helyzet – ígéri Illés Kristóf, a bolt fenntartási vezetője. Elmondása szerint a probléma onnan indult, hogy több mint tíz évvel ezelőtt, az üzlet építésekor, rosszul szigetelték a márvány lépcsőlapokat. Ezért a téli fagy rendre nagy rongálást végzett rajtuk, mígnem múlt héten leesett belőlük egy egyméteres darab.

A vezetőség úgy döntött, ideje, hogy teljesen új feljárót kapjon a bolt. Két–három héten belül már ezen a csúszásgátlós felületű lépcsőn lesz megközelíthető az üzlet, melynek minkét oldalát korláttal látják el. Illés Kristóf végül hozzátette: a vásárlók, ahogy eddig, ezután is megközelíthetik az üzletet a kevésbé ismert, udvar felőli bejáraton.
„ Épp eléggé balesetveszélyes már így is a lépcső, de amint esik egy kis eső, még csúszik is."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem találja a helyét a Tourinform-iroda

Tovább gyűrűzik a soproni Tourinform-botrány. A Pro Kultúra Sopron Kht. azt állítja, a… Tovább olvasom