Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Lebukott: más adataival vett autót egy soproni férfi

Bíróság előtt felel tettéért az a soproni férfi, aki más adataival visszaélve vásárolt személygépkocsit.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatott nyomozást magánokirat-hamisítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Tamás soproni lakos ellen.

Az ügyben egy enyingi férfi tett feljelentést 2013. augusztus 9-én ismeretlen tettes ellen, aki 2012. június 19-én az adataival visszaélve megvásárolta egy balotaszállási lakos személygépkocsiját.

A feljelentő az adataival történt visszaélésről úgy szerzett tudomást, hogy a jegyző a figyelmét felhívta a vásárolt jármű átírására, továbbá mert több fizetési felhívás érkezett részére a járművel kapcsolatos szabálysértések, illetve parkolási, valamint autópálya díjak meg nem fizetése miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével M. Tamás 38 éves soproni lakos gyanúsítható megalapozottan.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben a nyomozást 2014. április 28-án befejezte, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek küldi meg - adta hírül a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felállva tapsoltak a nézők az Evita premierjén

A közönség alig akarta leengedni a szereplőket a színpadról - katartikus élmény volt. Tovább olvasom