Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Lakások kalapács alatt

Sopron - Az önkormányzat a napokban hét lakás értékesítésére írt ki pályázatot, amelyek többnyire beköltözés előtt alapos felújítást igényelnek. Ez egy lehetőség arra, hogy kisebb pénzűek is saját tulajdonú otthonhoz jussanak.
– A napokban jelent meg 7 lakás értékesítésére vonatkozó felhívásunk és szeptember végén további 10 ingatlanra lehet licit útján vételi ajánlatot tenni – tudtuk meg Kuslics Balázstól, a polgármesteri hivatal sajtószóvivőjétől. Mint kiderült, a város számos pontján kínálnak jelentős felújításra szoruló lakásokat, így egyebek mellett a Király Jenő utcában, a Balfi utcában, a Bécsi utcán, a Móricz Zsigmond utcában, a Várkerületen, a Magyar utcában és Brennbergbányán. Kuslics Balázs elmondta, hogy minden magyar állampolgárságú magánszemély, illetve jogi személy, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező társaság részt vehet a versenytárgyaláson, de csak abban az esetben, ha nincs az önkormányzatnál, illetve a Sopron Holding Zrt.-nél tartozása. A licitálásról szóló felhívás tartalmazza a fontosabb időpontokat és lehetőséget ad az illetékes ügyintézővel való kapcsolatfelvételre is. A licitálónak be kell szereznie az ügyintézéshez szükséges igazolásokat, be kell fizetnie a bánatpénzt és meg kell jelennie a liciten személyesen vagy meghatalmazott útján.

Olvasóink írták

 • 7. mirror 2008. szeptember 10. 15:35
  „ha meg szarért-hugyért eladják akkor meg azért sírna a szátok
  semmi se jó...... ááááááááhhhhh”
 • 6. Én sem értem 2008. szeptember 05. 10:29
  „Ezt a lakást le kellen bontani az önkormányzatnak mert életveszélyes, nem eladni.No comment!”
 • 5. nem értem 2008. szeptember 05. 10:01
  „Nem értem, hogy Fodor Tamás miként kerül ide. Azt meg végképp nem értem, hogy a 4-es hozzászólónak mi a baja. Pont azért adja el az önkormányzat őket, hogy a vevő (aki nyilván olcsóbban jut hozzá, mintha szuper állapotban lenne) felújítsa, és ne legyenek üresen. Ráadásul ne csúfítsák a várost.”
 • 4. Megjegyzés 2008. szeptember 05. 09:50
  „A Bécsi utca 3 sz. alatti romos jegyzéken szereplő lakásba Fodort és Abdait kellene beköltöztetni. Ha megnézik az állapotát biztosra veszem, hogy szívszélűtést kapnak, hogy ilyen hazsnálaton kívül
  leomlott lakás eladásával foglalkonak. A város szégyene.”
 • 3. Defoe 2008. szeptember 05. 08:34
  „Tisztelt Polgármester ur!

  Szégyenlem, hogy osztálytársak voltunk!”
 • 2. vidéki2 2008. szeptember 05. 08:28
  „kedves druszám! a bánatpénzt minden induló kifizeti. A "nyertes" vételárából levonják, míg a "vesztesek" visszakapják. Minden licit így működik :)”
 • 1. vidéki1 2008. szeptember 04. 21:24
  „"Kisebb pénzüek is lakáshoz juthassanak"
  Bánatpénz kérnek tőlük , illetve versenyeztetik őket jobb anyagi helyzetben lévőekkel. Ez az , hajrá soproni önkormányzat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gondolatok homokból

Zsira - A reneszánsz év, valamint Mátyás király ihlette a zsirai homokszobrász-fesztivál alkotóit.… Tovább olvasom