Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Kórházi jutalomeső Semmelweis ünnepén Sopronban

Semmelweis-napi ünnepséget tartottak hétfőn a soproni Erzsébet oktató kórházban, ahol a hagyományoknak megfelelően elismerték a legjobban dolgozók munkáját és megjutalmazták a jubilálókat.

Az ünnepi beszédben elhangzott, Semmelweis Ignác élete, zsenialitása példaértékű az egész orvostársadalom számára, alapjaiban határozza meg valamennyi doktor gondolkodását. Fodor Tamás polgármester azt hangsúlyozta, köszönet illeti a soproni kórház valamennyi dolgozóját, hiszen ezekben a nehéz időkben is kitűnően ellátják a városban és a környéken élőket. Úgy véli, ez a dolgozók összetartása és hivatástudata nélkül nem menne. Hozzátette, új időszak kezdődött most Magyarország életében, ami bizakodásra adhat okot, meg kell ragadni a fejlesztési lehetőségeket, amelyek úgy tűnik, már csak egy karnyújtásnyira vannak.

A soproni Erzsébet-kórház kiváló munkatársa címet mások mellett
A soproni Erzsébet-kórház kiváló munkatársa címet mások mellett Győrig Beatrix szülésznő is átvehette. Fotó: Magasi

Az ünnepségen köszöntötték a jubilálókat, dr. Baranyi Tibor főigazgató főorvos átadta a főtanácsosi, tanácsosi, főorvosi, alorvosi kinevezéseket, kiváló munkatárs kitüntetéseket és a főigazgatói főorvosi dicséreteket, valamint a gépkocsivezetőknek is megköszönték a balesetmentes vezetést.

Kinevezések, előléptetések

Az ünnepségen főtanácsosi címet kapott dr. Payer Erzsébet osztályvezető főorvos, dr. Horváth Péter csoportvezető főorvos, tanácsossá nevezték ki Koszonits Éva intenzív terápiás szakápolót.

Olvasóink írták

 • 14. SzImike 2010. július 04. 10:49
  „Vannak, akik a kórházban nem keveset keresnek. Na persze, nem a beteghordók.”
 • 13. FREDDY/S 2010. július 04. 06:40
  „Akkor van pénz, csak az elosztást kellene korszerűsíteni és az adományokat jobban kihasználni, mert a beteget gyógyítani kellene a tünetkezelés helyett, nemde...”
 • 12. Akimegmondjahatudja 2010. július 01. 14:48
  „Főtanácsos a Horváth Péter bőrológus....hahahahaha már tovább nem süllyedhetünk, vagy már a hülyeségért és bunkóságért is adnak főtanácsosi címet....hogy le nem szakadt a plafon!!!!”
 • 11. gall 2010. július 01. 09:02
  „csatlakozom SZImike,10#.. hozzászólásához.rugalmasabb munkát,(kevesebb várakozást a betegnek) örülnénk neki..”
 • 10. SzImike 2010. június 30. 08:37
  „Sajnálom az ott dolgozókat, mert valóban nincsenek megfizetve. Van ismerősöm, aki 60-70.000 Ft-ot visz haza. Viszont az is felháborító, hogy egy 5 perces konrollra közel 2,5 órát kellett várnom. Majd röntgen, ami kb 30 perc és újra vissza az orvoshoz és ott ismét legalább 30 perc várakozás. Na ezért, meg néha a stílus miatt is jár sok soproni más kórházba.”
 • 9. 1soproni 2010. június 30. 07:39
  „Borús... :)
  Azt mondta öblögessek betadine-nal :) Nagyon nézett rajta a másik fogorvos.
  Hallottam már arról is, hogy remekül ki tudja kaparni a tömést, mert fogkőnek nézi.”
 • 8. Eüdolgozó 2010. június 29. 23:58
  „7. laccka!
  A fogászatnak és az fogászati ügyeletnek semmi köze a kórházhoz! Illetve annyi köze van hozzá, hogy a kórház területén van a rendelő. Ugyanakkor a Borus Dr vállalkozóként dolgozik mint általában a fogorvosok csak szerződése van a TB-vel és ezért tud TB ellátást biztosítani! Amúgy van vagy 70 éves...”
 • 7. laccka 2010. június 29. 20:59
  „Én meg most keresem a lehetőséget és a módot a kártérítésre mert a hétvégi ügyeleten sikeresen félrekezeltek 3 hete. Azóta nem tudom ellátni rendesen a munkám. Eddig 40e forintot költöttem magán orvosokra akik legalább foglalkoznak velem.
  Elismerésem a kitüntetetteknek, de az biztos, hogy a fogászati ügyeleten a B.Béla egy <moderálva.> érdemelne, ha bármit is kapna. De nem kap :)))
  Ha a hétvégi ügyelethez semmi köze a Kórháznak akkor elnézést a Kórháztól, de ami ott folyik az felháborító!”
 • 6. kabóca76 2010. június 29. 20:37
  „Úgy gondolom,annyit megérdemelnének a kitüntetett dolgozók-ha egyszer már ez egy megyei napilap és van egy "Sopron" oldala-,hogy felsorolják a nevüket!Gratulálok és további kitartó,jó munkát kívánok!Becsüljük meg azokat akik szívvel-lélekkel teszik a dolgukat és a jót is lássuk meg bennük ne csak a rosszat!!!!”
 • 5. c77 2010. június 29. 18:28
  „A LONA hol van?”
 • 4. denes 2010. június 29. 16:38
  „Nem gonoszkodni akarok, de nem hiszem, hogy esőnek lenne nevezhető a dolgozók nak adott jutalom, ismerve a hazai egészségügyet...”
 • 3. hozsuzs 2010. június 29. 13:02
  „csatlakozom márishoz! Legalább Semmelweis nap alkalmából, persze differenciálva...”
 • 2. máris 2010. június 29. 10:18
  „HA RAJTAM MÚLNA, MINDEN EGÉSZSÉGÜGYISNEK ADNÉK JUTALMAT!!! KEVÉS PÉNZ, SOK MUNKA, ÉS LÉLEKTANILAG ISZONYÚ TEHER HÁRUL RÁJUK!!!!”
 • 1. Eüdolgozó 2010. június 29. 00:27
  „Gratula a kitüntetteknek és jutalmazottaknak! Vajon mi alapján döntik el, hogy ki mit érdemel ha érdemel valamit?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kábítószert találtak alufóliában

A járőrök ellenőriztek egy 42 éves soproni férfit, akiről kiderült, ellene a megyei bíróság… Tovább olvasom