Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Kidobta a kocsiból a marihuánát és lebukott

A soproni rendőrjárőrök ellenőriztek egy Fiat Punto típusú személygépkocsit hétfőn délután, amikor a gépjármű vezetője megpróbált észrevétlenül kidobni három darab kis alufólia csomagot...

Kiderült, hogy azok kábítószergyanús növényi törmeléket tartalmaznak. Az ügyben ellenük kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt eljárás indult.

Olvasóink írták

 • 18. sosi123 2009. november 05. 19:08
  „HATALMAS CIKK BEKAKSIZOK :))))) hÁNY FORINTOT KAPTOK EGY ILYEN CIKKÉR ??? kU..A KIVÁNCSI VAGYOK, ÉN BE NEM MERNÉM TENNI HA IYLENT ÍROK :))”
 • 17. Intel 2009. november 04. 20:56
  „16.
  Hát Abdaival kapcsolatban egyet értek Veled!
  Talán akkor ennyi butaságokat sem nyilatkozna...
  Mindenki figyelmébe ajánlom, hogy a fiataloktól ő vette el a sportolás lehetőségét...
  Talán ha több lehetőség lenne, nem a droghoz nyulnának...
  Gyenge város vezetés, növekvő bűnözés...
  Talán nem kellene a rendőrségtől ennyit elvonni...”
 • 16. Csodabimbó 2009. november 04. 12:58
  „Intel,

  Ez már a kampány része? A helyi piros egy kezelhetetlen probléma, a droghelyzet villogtatásával akarja lejáratni a narancssárgát? Eddig nem értettem miért kerül minden héten egypár fogás a címoldalra. Mit fogsz mondani Abdainak? Hidd el, ő is egészségesebb lenne, ha ital helyett a joint után nyúlna...”
 • 15. Csetneky 2009. november 04. 10:37
  „Intel!

  Remélem, nem venni akarsz tőle. :)”
 • 14. Intel 2009. november 03. 23:26
  „Megint drog...
  Hol a város vezetés?
  Azt hiszem Abdai Urat megkeresem!”
 • 13. czindi 2009. november 03. 17:40
  „10-es: tipikus eset, tömegben bátrak. Ebben az országban csak nekik van joguk, még félni is csak nekik lehet...”
 • 12. fióka 2009. november 03. 16:50
  „miracle. 2009.11.03. 14:30 ---->azért nem jelent meg mert a kormány abszolút tehetetlenségét tükrözi és a kampánynak nem tesz jót meg nem akarják a embereknek elmondani valójában mi folyik ma Magyarországon.
  Megpróbálják folyamatossan félrevezetni az embereket és sajnos a média ehhez szivessen aszisztál mert mint mindenhez érdekek fűzik.Hányinger az egész amit ezzel a becses hazánkal csinálnak.”
 • 11. Csetneky 2009. november 03. 15:36
  „egysoproni_

  Azt én emlékezetem szerint sehol sem említettem, hogy a fogyasztó ismerete nélkül kezdjék a nyomozást a terjesztő ellen. Azt pedig hidd el, vannak eszközeik a nyomozáshoz, csak azokat használni is kellene. Ahhoz pedig érteni kellene.”
 • 10. miracle. 2009. november 03. 14:30
  „Erről lesz cikk, Kisalföld????
  Elhallgatott jelen: több száz ******* támadta meg a rendőrkapitányságot

  Az alábbi levelet Morvai Krisztinának írta egy megfélemlített magyar.
  Úgy három héttel ezelőtt egy éjjel több száz ******* megtámadta a Nagykátai Rendőrkapitányságot.
  Az előzmény az volt, hogy az egyik járőr az utcán megvert, majd előállított egy *******gyereket. Ezután ******ok nekirontottak a kapitányság ajtajának, be akarták törni, azért, hogy Darázs József rendőrt, aki előállította a ******gyereket meglincselje. Bent csupán három rendőr tartózkodott. A háromszáz méterre lakó rendőrkapitány Zajacz Ágnes aki korábban még az év rendőre is volt, és a bűnügyi vezető Veres Ferenc nem mertek bemenni a kapitányságra megvédeni kollégáikat.
  Az őrjöngő******* azt üvöltözték, hogy kinyírják a járőrt. A bent rekedt rendőrök a készenléti rendőrségtől, a Pest Megyei Főkapitányságtól könyörögtek segítségért. Jelenleg a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség folytat vizsgálatot az ügyben.
  Azért írtam önnek, mert sehol nem jelent meg híradás az eseményről, megpróbálják eltitkolni, hogy a gyáva kapitány, aki mint mondtam csupán 300 méterre lakik a kapitányságtól, és a gyáva bűnügyi vezető megtarthassa székét.
  Az esemény megtörtént, arról közvetlenül a megtámadott kapitányság akkor szolgálatban lévő ügyeletesétől értesültem, aki 20 évig kollégám volt.
  Az ügyben részt vevő rendőröket is meg tudom nevezni.
  Kérem tegye lehetővé, hogy az esemény nyilvánosságra kerüljön! Azért az nem mindennapos, hogy több száz ****** be akar törni egy kapitányságra, hogy ott rendőrt lincseljenek!
  Tisztelettel:
  Bánfalvi Zorán ny.r.ftzls.
  <moderálva>”
 • 9. beleptem 2009. november 03. 14:06
  „Nyelte volna le, b-rom :)”
 • 8. egysoproni_ 2009. november 03. 13:51
  „7. Csetneky!
  Mivan ha már eladta mind a néhány csomag kivételével? Hogyan nyomozzanak ha nemtudják, hogy ki a fogyasztó!? Nagy valószínűség szerint a fogyasztó is veszi valakitől aki talán elvezeti a nyomozókat a terjesztőhöz. Tudod, ha minden csak egy csettintésre menne, hogy elkapom afogyaszót és holnap megvan a terjesztő is, az lenne a jó. Igaz, sajnos ez sehol a világon nem működik így!”
 • 7. Csetneky 2009. november 03. 13:38
  „4. egysoproni_

  Ránézésre onnan, hogy mennyi van nála. 2-3 adag, vagy 200-300. Egyébként pedig onnan, hogy a rendőrség dolga nem csak a trafipax, hanem például a nyomozás is. Annak során sok-sok érdekes dologra fény derülhet. Persze, érteni kell hozzá.
  Mindezek mellett én is azt mondom, hogy büntessék a fogyasztót is, csak arra kívántam rávilágítani, hogy a terjesztő elfogásához hozzáértő rendőri munkára lenne szükség. Mert az ilyen szerencsétlenekbe belebotlik a járőr, az otthon termelőt feljelenti az irigy szomszéd. De hol van végre egy nagy hal, akit szisztematikus nyomozói munkával fogtak el?”
 • 6. 13.István 2009. november 03. 13:33
  „Lebukott,figyelmes volt a Rendőr ! Gratula.”
 • 5. Szilágyi_Zsolt 2009. november 03. 13:25
  „Én végigolvastam a cikket.

  "A soproni rendőrjárőrök ellenőriztek egy Fiat Punto típusú személygépkocsit hétfőn délután, amikor a gépjármű vezetője megpróbált észrevétlenül kidobni három darab kis alufólia csomagot... Kiderült, hogy azok kábítószergyanús növényi törmeléket tartalmaznak. Az ügyben ellenük kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt eljárás indult."

  Ebből tehát világosan kiderül, hogy a három darab kis alufólia csomag ellen kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt indult eljárás, szóval nem a csomagoló a hibás, hanem a csomag. Micsoda világot élünk, amikor már a kis alufólia csomagokra is teljes szigorával sújt le a törvény! :D”
 • 4. egysoproni_ 2009. november 03. 12:25
  „1. Csetneky!
  Honnan lehet szerinted tudni, hogy valaki "csak" fogyasztó vagy terjesztő (is) ?!
  Meg kellene végre érteni mindenkinekj, hogy a drogok használata az TILTOTT Magyarországon és nem csak Magyarországon hanem sok más helyen is a nagy világban! Kapják el és büntessék a fogyasztót és előbb utóbb meg lesz a terjesztő is!”
 • 3. fióka 2009. november 03. 11:53
  „De hülyék én azt mondtam volna be akarták dobni a kocsiba csak mellé ment :D”
 • 2. kicsilány11 2009. november 03. 10:29
  „Nem ez az első cikk a napokban, fogják el az összes <moderálva> drogost!”
 • 1. Csetneky 2009. november 03. 10:17
  „Újra megoldva az évszázad bűnténye! A terjesztőről esetleg valamit?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fertőrákosi határút: egy lépéssel előbbre

Fertőrákoson egyre többen értetlenkednek azon, hogy az önkormányzat minden igyekezete ellenére miért… Tovább olvasom