Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Kiapadt a forrás a Balfi Gyógyfürdőkórházban

A csarnokban található ivókútfejet a fürdő vízforgalmától független, önálló forrás táplálta, mely a közelmúltban kiapadt.
 
Hogyan bánunk értékeinkkel? -  Fiziker József a balfi szanatórium ékességének számító ivócsarnok és ivókút elhanyagolt állapotára hívta fel a figyelmet.

Rákérdeztünk a Soproni Gyógyközpontban: eljutott-e az olvasói kérés az illetékesekhez és lesz-e változás?

„A Balfi Gyógyfürdőkórházban a főépület büféjének felújításával és kibővítésével az ivócsarnokban működő büfé forgalma jelentősen lecsökkent, ahogy az ott található szolgáltatási tér egységei iránti kereslet is mérséklődött. A fogyasztói igények változása miatt az üzlethelyiségek bezártak. Jelenleg keressük az épületrész hasznosításának lehetőségét" – vázolták a  helyzetet a kórházban.

– A csarnokban található ivókútfejet a fürdő vízforgalmától független, önálló forrás táplálta, mely a közelmúltban kiapadt. A vízvételi lehetőség hiányában is kiemelt figyelmet fordítunk azonban az eszmei értéket képviselő ivókút esztétikai megjelenésére.  Az éves karbantartási tervnek megfelelően még ebben a hónapban megtörténik a vízkőtelenítése, környezetének tisztítása – ígérték az intézményben.
 

Illusztráció

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jóakarat Hídja - A költözés miatt került nehéz helyzetbe a család Sopronban

Jóakarat Hídja - A költözés miatt került nehéz helyzetbe a család Sopronban
Máté nyolcéves, járni nem tud, epilepsziás és gyakran fáj a feje. Családja mindent megtesz érte, de… Tovább olvasom