Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 22°C Még több cikk.

Kiadták Sopron értékeit

Elkészült Sopron új arculatú, több nyelvű információs kiadványcsaládja a turistáknak.
Elkészült Sopron új arculatú, több nyelvű információs kiadványcsaládja. A négy prospektus, a térkép és a kulturális magazin a város és környéke értékeit, valamint turisztikai szempontból jelentős rendezvényeit mutatja be.

Sopron legújabb, egységes információs kiadványcsaládját mutatta be kedden az érdeklődők számára Almássy László, a Pro Kultúra Kht. idegenforgalmi igazgatója. A sorozat a legjelentősebb belföldi turisztikai vásárokra készült – mint például a pécsi, budapesti, debreceni, szegedi, kecskeméti –, de a közel 170 Tourinform Iroda polcaira is kikerülnek a prospektusok.

Információs füzetek

A Sopron üdülési csekkel című füzet a térségben  az üdülési csekket elfogadó helyeket foglalja csokorba,  a vendégháztól a négycsillagos szállodáig. Az elmúlt évek statisztikai adatai alapján ugyanis nő az üdülés e formáját választó vendégek és az általuk eltöltött vendégéjszakák száma. A Gasztronómiai és szálláshelykalauz közel 40 szállás- és étkezési lehetőséget mutat be. A Zöld Sopron összefoglalja az aktív sportolási lehetőségeket, így a Fertő tó kínálta adottságokat, a lovas és kerékpáros turizmus lehetőségeit, de ezzel együtt a bakancsos turistáknak is kínál lehetőségeket. A Turisztikai kalauz azokat a szolgáltatásokat gyűjti csokorba, amikre a városunkba érkező turistának szüksége lehet. A füzetek mellett új Sopron-térkép is készült, amely az itteni szálláshelyek információs pultjain is elérhető lesz.

„Jó hozzánk eljönni"

Igen fontos kiadvány az a huszonnégy oldalas, négyszázezer példányszámban megjelenő magazin, melynek mottója: „Jó hozzánk eljönni". Az újság Fertődtől Sopronon keresztül egészen Kismartonig a térség valamennyi jelentős turistacsalogató programját bemutatja. A megyei napilapokba befűzve fogják terjeszteni egy május eleji időpontban, megkönnyítve ezzel a családok és az egyéni turisták utazási döntését.

Több turistát várnak

Az idegenforgalmi igazgató reméli, a kiadványcsalád felkelti és tovább fokozza a város iránti érdeklődést. A cél, hogy minél több turista keresse fel Sopront, és növekedjen az itt eltöltött vendégéjszakák száma, ami egyébként 2003-hoz képest tavaly tizenegyezerrel nőtt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Huszonegy új ingatlan Harkán

Harkán huszonegy új építési telket alakítanak ki. Közművesítésük előkészítése már elkezdődött. Tovább olvasom