Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Kalmár: a szövetség képes győzelemre

Kalmár István (MSZP) szerint a létrejött ellenzéki szövetség képes arra, hogy győzni tudjon az országgyűlési választásokon.

A héten létrejött a lehető legszélesebb összefogás az Orbán-kormány leváltásáért. Sokan várták már ezt az összefogást - mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Kalmár István, az MSZP soproni szervezetének elnöke.

- Ennek köszönhetően, itt helyben, Sopronban és a körzethez tartozó további településeken is, egyértelművé vált, hogy csak egyetlen komoly kihívója van a Fidesznek. Ez a szövetség képes a győzelemre.

Kalmár István hozzátette, az orbáni maffiakormányt és fél-diktatúrát, egy egységes kormányváltó erő képes legyőzni. Mostantól a változást akaró emberek számára egyértelművé vált a helyzet. Aki el akarja küldeni Orbánt és a Fideszt, az szavazzon a mi összefogásunkra.

Sopronban és környékén is világos választás előtt állunk. Én eddig Sopron önkormányzatának voltam a tagja, itt indultam önkormányzati választásokon, itt tiszteltek meg többször is bizalmukkal a választók és itt lehettem alpolgármester.

- Természetesen tisztában vagyok azzal is, hogy a Fidesz-KDNP régi/új jelöltje, már tíz éve képviseli Sopront és tudom, hogy a Kópháza alpolgármestere is - folytatta a képviselő.

- De szeretném tájékoztatni, hogy valótlanságot állított, amikor azt mondta „egy városi körzetben sem voltam képes nyerni", javaslom, mielőtt vagdalkozik, ismerje meg Sopron közéletét.

Kérem a változást akaró soproni és környékbeli polgárokat támogassanak. Ma, rosszabbul élünk és jobban félnünk, mint négy éve - zárta szavait Kalmár István.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adósságkonszolidáció: Sopron tiszta lappal indulhat

Sopron idei költségvetését hitelteher nélkül állíthatják össze és a fejlesztésekre koncentrálhatnak.… Tovább olvasom