Kisalföld logö

2018. 10. 20. szombat - Vendel 9°C | 19°C Még több cikk.

III. Pannon Design Bútor- és Lakberendezési Kiállítás

Örömmel számolunk be idén is a III. Pannon Design Bútor- és Lakberendezési Kiállítás és Vásár (2008. május 30-június 1.) sikeréről, amelynek helyszíne idén is a soproni MKB Aréna ( Lackner Kristóf u. 48.) volt.
Sikerek, szakmai elismerések a III. Pannon Design Bútor- és Lakberendezési Kiállításon

A kiállításon az Nyugat-magyarországi Egyetem Faipar Mérnöki Karának több intézménye is megjelent. Kiállítóként jelen volt az Alkalmazott Művészeti Intézet, a Gépészeti Intézet, a Terméktervezési és Gyártástechnológiai Intézet, valamint az Erdő- és Fahasznosítási Regionális Egyetemi Tudásközpont. A rendezvény kitűnő alkalmat teremtett a tehetséges hallgatók munkájának megtekintésére. Kimagasló érdeklődés kísérte Tari Attila FMK hallgató kiállított prototípusát, aki a Design terem közönségdíjának második helyezettje lett. Nagy elismerést kapott az FMK AMI képviseletében Szücsy Róbert is, akit a szakmai zsűri a legjobb design-tervező díjban részesített.

Külön standon szerepelt a NymE Róth Gyula Gyakorló Szakközépiskola és a Handler Nándor Szakközépiskola, valamint az AMI végzett hallgatóiból álló Workshopron Egyesület A közel 6000 látogatót vonzó háromnapos rendezvény kitűnő lehetőséget kínált szakmai konzultációkra és az ismeretek bővítésére is.

Az idei évben több mint 2000 m2 területen, 75 kiállító mutatta be újdonságait. A Dunántúl hét megyéjéből érkező kiállítók - bútorgyártók, kereskedők, designerek, képző intézetek, tervező művész-hallgatók, képzőművészek, bútor- és lakberendezési cikkek forgalmazói – mindhárom kiállítói napon 10 órától 19 óráig várták a látogatókat. A kiállítást szakmai és családi programok is színesítették: kereskedői vevőtalálkozó, Pannon Bútor tájékoztató, Design trendek előadás, Környezetvédelmi felületkezelési anyagok a faiparban előadás, Gyermek rajzverseny – 487 beérkezett pályamű - kiállítása és díjazása.

A vásár szakmai programját tovább színesítették a kiállító hellyel is megjelenő 8. Nemzetközi Kovács Találkozó programjai: Kovácsművészeti kiállítás, Mesterség bemutatók, Kovácsművészeti verseny, Kovács művészettörténeti előadások. Az ingyenes belépéskor a vásárlátogatók személyenként egy-egy tombolajegyet kaptak, amellyel minden vásári nap végén lakberendezési tárgyakat, wellness hétvégét és művészeti alkotásokat nyerhettek.

A 2008.05.30-án péntek délelőtt 11 órakor Pannon Design megnyitón átadott 4db vásárdíj:
A 2008.05.30-án péntek délelőtt 11 órakor Pannon Design megnyitón átadott 4db vásárdíj

A 2008.06.01-én vasárnap délután 18 órakor átadott 4db különdíj:
A 2008.06.01-én vasárnap délután 18 órakor átadott 4db különdíj

Olvasóink írták

  • 1. FRERRYS 2008. szeptember 11. 08:19
    „Sok hűhó a semmiért!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mentőket és tűzoltókat támogat az egyedül maradt édesanya

Sopron - „Szeretett férjem és fiam most is velem van. Mindennap hallom tanácsukat, mit s hogy… Tovább olvasom