Kisalföld logö

2018. 10. 21. vasárnap - Orsolya 7°C | 15°C Még több cikk.

Harkai tizenévesek kábítószereztek?

A két fiatal közül az egyik igazoltatás közben a földre dobott egy "sodrott kábítószergyanús cigarettát".

Vasárnap a hajnali órákban a soproni rendőrjárőrök egy egészségügyi közintézmény közelében igazoltattak egy 14 és egy 15 éves harkai fiút. Az egyik az igazoltatás során földre dobott egy doboz cigarettát, amelyben egy sodrott kábítószergyanús cigaretta volt.

A további ellenőrzés során a zsebből egy nejlonzacskóban ázott növényi törmelék került elő. Az ügyben ellenük kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Olvasóink írták

52 hozzászólás
 • 52. Sz.Beatrix1975 2009. október 22. 12:36
  „"Bár kiderült, hogy a szülők "drogismereti felkészültsége" igen alacsony, és ugyan főként a nevelés dönti el, hogy rászokik-e a gyerek a drogra, a családok életébe nem avatkozhatnak be. A megelőzés részeként tartott előadásokra a legtöbb szülő nem megy el, mert nem akarja elhinni, hogy az ő gyereke is szerhasználó - vagy az lehet."
  Na ez a gyökere annak, hogy mitől lesz valaki kábszeres és ez a saját szavaimmal leírva a kedves "barátodnak" nem tetszett! Mint ahogy te leírhatod a véleményed, bárki más is megteheti!”
 • 51. Sz.Beatrix1975 2009. október 22. 12:30
  „moderálva személyeskedő”
 • 50. soproniarc 2009. október 22. 11:11
  „moderálva off”
 • 49. Sz.Beatrix1975 2009. október 21. 20:55
  „moderálva off”
 • 48. dzsi 2009. október 21. 19:33
  „Mondjak??Svájc,Ausztria,Svédország....Persze nem kg-ban mérve!Pl:Ausztriában 5g lehet nálad...Mellesleg othoni termesztéshez szükséges eszközöket is vásárolhatsz Bécsben a bush planet-ban...Nincs is annyi alkesz ezen országokban,mint Magyarországon...:))”
 • 47. beleptem 2009. október 21. 19:00
  „Hollandián kívül mondj már egy olyan országot, ahol legális... Európában !”
 • 46. soproniarc 2009. október 21. 17:43
  „dzsi jól teszed!”
 • 45. Sz.Beatrix1975 2009. október 21. 17:37
  „Tényleg tiszta hülyeség ez az egész, de legalább meg lehet ismerni statisztikailag, hogy milyenek az emberek! Én névvel vagyok, a nickem a nevem. De totál fel vagyok pörögve, amióta fórumozok!:)))))Pedig csak a klaviatúrát birizgálom!:))))”
 • 44. dzsi 2009. október 21. 17:22
  „Szinte egész európában legális a zöld....itt meg egy cigiért beraknak ujságba..Sok naív meg ráugrik a témára...asszem tekerek is egyet..:))”
 • 43. beleptem 2009. október 21. 13:55
  „Beatrix, persze számít a nevelés és a családi hattér, pl. a dohányos szülők gyerekei nagyobb számban válnak dohányossá, de ugyanúgy van arra is példa, hogy egyik szülő sem dohányzik, a gyerek még is.

  Azzal csak ártasz a gyerekednek, hogy úgy óvod-véded, mint egy hímes tojást, nem tesz jót a személyiségi fejlődésének és a későbbiekben, amikor kikerül otthonról, mondjuk 18 éves kora után tovább tanul egy másik városban majd azon lesz, hogy bepótolja mindazt, amit 14-18 éves koráig kihagyot...”
 • 42. Sz.Beatrix1975 2009. október 21. 13:33
  „Ja és még annyit. Délután nem leszek, mert viszem a lányomat kosáredzésre. Nálunk a gyerekek ilyen balfalságokat csinálnak, (direkt írtam a balfalságot, a Jóbarátokban volt:))hogy pl. sportolnak, meg sulidiák-tag, meg mindenféle elfoglaltság, amiket hangsúlyozom, ŐK választottak! Remélem soha nem lesz idejük füvezni, de ha teszik is, csodabimbó tökéletes anyának titulált, ezért biztos tudni fogok róla!!!:)”
 • 41. Sz.Beatrix1975 2009. október 21. 13:25
  „Már hiányoztál soproni, lehurrogtál már 1szer valamelyik fórumon!:) Lehet csak ehhez értesz? Nem hármas ikreim vannak, hanem a legkisebbel itthon vagyok és miközben mosogatok meg takarítok, be van kapcsolva a gép és nem kapcsolom ki. Vagyis, ha nehezen fogod fel, bármikor idejöhetek beírni valami szépet!:) De a lakás olyan patyolattiszta még így is, hogy be sem mernél jönni, hátha azt hinnéd múzeum! És a legfontosabb, imádok nagyon jó és érdemleges emberekkel fórumozni!!!!:)))))Ilyenkor valahogy elfelejtem a saját problémáimat, hisz látom másoknak több van!:)”
 • 40. soproni 2009. október 21. 13:11
  „moderálva off”
 • 39. Sz.Beatrix1975 2009. október 21. 10:52
  „Csodabimbó

  Ezek szerint te már befuccsoltál ilyen téren? Mert csak akkor tudsz ennyire szakértő lenni ha már tapasztaltad a bőrödön! Vagy a lelkeden???De ígérem ha befuccsolok, téged, mint szakértőt foglak megkeresni!!!! s mondjuk nálad neccesebbnek lenni elég nehéz lenne!! És különben is mi az, hogy necces??Csak nem hülyét akartál írni?:) És ÉN nem nevettem ki senkit, te sokkal jobban tele vagy előítéletekkel!”
 • 38. Csodabimbó 2009. október 21. 10:19
  „Ezért írtam, h pont a te korosztályod a nagyon necces és olvasva téged, tényleg nagyon necces vagy. Szvsz találkozni fogsz még ezzel a problémával életed során, csak legyen erőd, akkor is ennyire magabiztosnak, tévedhetetlennek lenni. Keresd akkor is azon szakértőket, akik majd megerősítenek abban, h jó anya voltál csak a világ beteg és ezért távolodott el tőled ennyire a gyereked.

  Nem kötök bele senkibe, ha nem ironizál és nevet ki másokat tudattalanul.”
 • 37. Sz.Beatrix1975 2009. október 21. 09:44
  „Csodabimbó

  Na te is 1 nagy élettapasztalattal rendelkező nagy tudású ember lehetsz!!Mert igenis számít a nevelés, és nem vagyok tökéletes, bár nálad biztos tökéletesebb vagyok!!!3 gyerekem van és lehet nem hiszed, de még a csúnya abnormális magyar szavakat sem ejtik ki a szájukon, mert tudnak szépen beszélni!és barátkoznak, annyit, amennyit kell! De olyanokkal, akik "mások" a normálisnál, nem is fognak, mert normális az anyjuk! Nem tökéletes, de normális????Hülyeségeket írsz, mert nyitnak a világ felé, csak nem a rossz oldalon, hanem ahol emberszámba vehető emberek élnek!És megfélemlítik a tizenéveseket? Nem hiszem, csak regulát kapnak, amik a szülők KÖTELESSÉGE, hogy megtegyék!Biztos nem érnek rá, hogy lássák a gyerekeiket!!!
  Szerintem a nickedet írd át okostojásnak!!!!:))))”
 • 36. Csodabimbó 2009. október 21. 09:11
  „Beatrix, Magácska egy csöppet naív,

  Nem számít annyit a nevelés, mint gondolod.. majd figyeld csak! Ha egy eleven életvidám fiad van, ő a saját életét fogja élni, nem pedig azt, amit te szánsz neki. Nem hiszem, h te leszel a példaképe, ezzel a hozzáállással, amit itt látunk tőled. Óvhatod, védelmezheted, csinálhatsz belőle kockát, de ha nem engeded nyitni a világ felé, akkor nem olyan lesz, mint amilyen fogékonynak, elevennek most még elképzeled... sőt akár barátai sem lesznek. Szóval tartsd rajta jól a szemed, mert te vagy a csalhatatlan, tökéletes anya, aki majd megmondja :)
  Ha a szülő zsebében ott a sodort dolog, akkor a gyerekek úgy gondolják, nekik is szabd.
  Pont a te korosztályod a nagyon necces választóvonal, te még a tapasztalatlanok közé kerültél, de majd megbirkózol vele valahogyan.

  Intel,

  Szted így lesz rend, h tizenéveseket megfélemlítenek? Ezek a gyerekek és az összes haverjuk rühelleni fogja a rendőrséget és ott tesznek be nekik, ahol tudnak eme akció miatt. A másik meg, h te olyan körben mozogsz, akik aktívan távolították, távolítják el az adófizetők pénzét ügyesebbnél ügyesebb praktikákkal... kezdhetnéd feljelenteni őket a rendőrségen, mert van annyi eszed, h tudj róla ;)”
 • 35. Sz.Beatrix1975 2009. október 21. 08:39
  „De szerintem az szinte nem is nagyon lényeges, hogy ha 1 felnőtt ember zsebében sodrott dolgok vannak, azt csinál saját magával, amit akar. De ez a hír nem is róluk szólt. Ha már a gyerek is szív, az számomra nagy baj. És nem hiszem el, hogy 1 családban , ahol az anya teljes odafigyeléssel van a gyerekeivel kapcsolatban, szívni fognak a gyerekek. Mert lássuk be a hírben szereplők gyerekek voltak. Őket nem is ítélem el annyira, mint a szüleit!!!!Főleg, hogy már szinte a csapból is az folyik, hogyan kell megvédeni a gyerekeinket a mocskos dolgoktól. Hajnalban az utcán, érdekes.”
 • 34. beleptem 2009. október 21. 08:05
  „soproniarc, és igazuk is van. az apagatyások zsebéből biztos előbb kerül elő egy tekert cigi, mint máshonnan.”
 • 33. Sz.Beatrix1975 2009. október 21. 06:08
  „a "postás a rendőr a villanyszerelő,a házmester,a gázos és a díjbeszedő"....:))) Nagyon bensőséges kapcsolataid vannak, ha még el is mondják neked!!!:))) Nekem vannak postás, rendőr, villanyszerelő, gázos haverjaim, remélem nem ismered őket. Mert ha kicsit kedvesebbek lesznek veled, biztos rájukfognád, hogy szívtak!
  Te bőven középkor nő, nagy élettapasztalatod lehet. De muszáj leírnom, hogy valószínüleg nagy baromságokat beszélsz! És mint ahogy a mondás szól: "Ha csöndben maradtál volna..."”
52 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két soproni hajléktalan verekedett

Sopron - Egy szálláson 29 éves hajléktalan bántalmazta 52 éves társát. Tovább olvasom