Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Gőbl Gábor: a Fidesz országos vezetői megint ˝szembeköpték˝ az itt élőket

A választási kampány során tett bejelentések, már a legfelsőbb állami vezetők szájából sem érnek egy fabatkát sem? – tette fel a kérdést a jobbikos képviselő.

˝A Sopron környéki húszezer Fidesz szavazó, az ellenzéket támogató közel húszezer polgár, valamint a választójogukkal sajnos nem élő több tízezer soproni és városkörnyéki ember szembeköpésének tartom, hogy az Orbán-kormány leállította a 2 x 2 sávos M 85-ös gyorsforgalmi autóút még meg sem kezdett építését˝ - tudatta közleményében Gőbl Gábor jobbikos önkormányzati képviselő.

Így folytatta: ˝a vérlázító hírt csak sunyi módon a Magyar Közlönyben bújtatva hozzák nyilvánosságra. Teszik mindezt annak ellenére, hogy a soproni határátkelőhelytől, Peresztegig tartó 2 x 2 sávos gyorsforgalmi autóút megépítését Orbán Viktor miniszterelnök idén augusztusban a piknik 25 évfordulóján garantálta. Majd Lázár „Rolex" János miniszterelnökséget vezető csúcs miniszter szeptemberben, a Hotel Sopronban saját választói és a média nyilvánossága előtt bejelentette, hogy „a források rendelkezésre állnak, ezért felgyorsítjuk az M85-ös megépítését, melyet 2018-ra át is adunk." Ne felejtsük el, hogy a korábbi tíz év mindkét oldali ( MSZP, Fidesz ) országgyűlési képviselőinek ígéreteiből is tele van a padlás, és 100 milliókat kötöttek hatástanulmányokra, tervezésre és kisajátításokra.

A választási kampány során tett bejelentések, már a legfelsőbb állami vezetők szájából sem érnek egy fabatkát sem? – tette fel a kérdést Gőbl Gábor jobbikos önkormányzati képviselő.

˝A hülyének nézett, átvert és megfélemlítésben, lévő polgárok képviseletében felszólítom, Firtl Mátyás és Molnár Ágnes országgyűlési képviselőket, Fodor Tamás polgármestert és Simon István alpolgármestert, és nem utolsó sorban Szájer József Európa Parlamenti képviselőt! Ha máshol nem fogadná őket a miniszterelnök, menjenek el Felcsútra, kopogjanak be a Pancho Aréna VIP páholyába és magyarázzák el Orbán Viktornak, hogy a 2 x 2 sávos autóútra nem csak a jelenben, hanem már 15 évvel ezelőtt is égetően szüksége lett volna a régióban közlekedőknek! A forgalomszámlálás adatai szerint 6-szor nagyobb a forgalom Sopron és Győr között, mint az M6-os autópályán. Ne teljen le úgy a 3. Orbán kormány négy éves ciklusa, hogy a régió fejlődését továbbra is elbojkottálja a kormány! Mutassák meg a Fidesz itt megválasztott képviselői, hogy nem súlytalan alakok a „nemzeti együttműködés rendszerében" hanem valódi érdekérvényesítéssel bíró képviselők! – mondta Gőbl Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom soproni elnöke.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kránitz László: a Fidesz becsapta az embereket az M85-össel

A megyei MSZP elnöke elmondta: értetlenül és elkeseredve állnak a döntés előtt, hogy az M85-ös csak… Tovább olvasom