Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Fűtés nélkül edzés csak melegítőben a Lackner-iskolában

A tantermeket szerencsére nem érinti a probléma, a testnevelésórákat a korcsolyapályán vagy az aulában felállított pingpongasztaloknál oldják meg.

– A tornaterem melletti öltöző alatt, a földben tört el egy fűtéscső, folyik a víz. Már intézkedtünk a megjavítására, de ez időt vesz igénybe. A szakemberek felmérték a bajt, készül az árajánlat. Néhány hét azonban biztosan kell, mire elkészülnek a javításokkal – mondta el a Kisalföldnek Forrás Béla, a Lackner Kristóf Általános Iskola igazgatója.

A testnevelők alternatív megoldásokat keresnek most a gyerekek megmozgatására. Ezek egyike a floorball. A diákok nem is panaszkodnak... Fotó: Magasi
A testnevelők alternatív megoldásokat keresnek most a gyerekek megmozgatására. Ezek egyike a floorball. A diákok nem is panaszkodnak... Fotó: Magasi


Az intézménynek van egy kis tornaterme is, ott és az aulában felállított pingpongasztaloknál mozgatják meg most a testnevelők a gyerekeket. Lehetőség szerint az osztályokat korcsolyázni is elviszik a műjégpályára, s az önkormányzat felajánlotta, hogy az arénát is használhatják.

A fűtés viszont nemcsak a tanítás idején hiányzik a tornateremből. A Lacknerben késő estig egyesületek, csoportok bérlik a tornatermet.

– Mi nem mondjuk, hogy ne jöjjenek, a fűtésszerelési munkák idején is rendelkezésre áll a tornaterem a sporttevékenységekre. Hideg van ugyan, de lehet használni melegítőben – mondja az igazgató. A döntést a sportolókra bízza. 
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Páneurópai Piknik - Nagy lépéssel közelebb az Európai Örökséghez

Az európai szakértői testület a Páneurópai Piknik Emlékparkot is javasolja az Európai Örökség címre. Tovább olvasom