Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Fordban 100 százalékosak vagyunk! - a Ford soproni márkaszervizében jártunk

A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületében 30-an összefogtak, hogy visszahozzák a márkaszervizek jó hírét. (x)

A For-Top Kft, megyénkben négy helyen, húsz éves tapasztalattal, üzemelteti Ford márkakereskedéseit és szakszervizeit.Látogatásunk tapasztalatai alapján arra szeretnénk rávilágítani, hogy milyen előnyökkel jár, ha hivatalos márkaszervizbe visszük autónkat
Ne gondoljuk, a márkaszerviz teljes körű szolgáltatásai, a szakértelem, a minőség, és a garancia mellett egyet jelentenek az indokolatlanul magas, megfizethetetlen árakkal.

A megbízhatóság, a biztonság, tapasztalat mellett megfizethető versenyképes, jó ár érték arányú szolgáltatásokat vehetnek igénybe.
A szakszervizek ingyenes előzetes árajánlattal állnak rendelkezésünkre.
A Ford autóját előzetesen egyeztetést követően díjmentesen átvizsgálják, és árajánlatot adnak a szükséges javításokra, árgarancia mellett.

A gyártó által előírt kötelező karbantartásokra fix áras szervízszolgáltatás kínálnak, melyben az összes eredeti gyári alkatrész kenőanyag és munkadíj mellett, egy évre szóló egész Európára kiterjedő 24 órás  Ford assistens szolgáltatást is benne foglaltatik.
Az idősebb autók tulajdonosainak sem kell lemondaniuk a Ford márkakereskedések nyújtotta szolgáltatásokról. Az 5+ akció kertében eredeti Ford alkatrészekkel megfizethető áron kínálnak számos javítást. Párat kiragadtunk a teljesség igénye nélkül.


Ezen túl számos álladó és szezonális ajánlattal, teljes körű biztosítási ügyintézéssel, karosszériajavítással fényezéssel, alkatrész és tartozék, értékesítéssel álnak ügyfeleik szolgálatára.Szeretnék néhány pontot kiemelni mely a márkaszervizek mellet szól: 

SZAKÉRTLELEM
Modern eszközök, rendezett műhely, hosszú évtizedek alatt felhalmozott elméleti és gyakorlati ismeretek gondoskodnak arról, hogy az autónk problémáival sikerrel birkózzanak meg a márkaszervizek szerelői. Menjünk biztosra, bízzuk autónkat azokra, akik értenek hozzá. A gyár megálmodta, megtervezte az autót és legyártotta. Elkészítette hozzá azt a technológiát, amivel az a legjobban javítható. A márkaszerviz szerelőit folyamatos képzésben, oktatásban részesíti.

MINŐSÉG
A márkaszervizben a javítást, a karbantartást a gyár által előírt műszerekkel, szerszámokkal és normaidővel végzi el az erre folyamatosan képzett és vizsgázott szakember. A javítók munkáját a gyári képviselet szigorúan ellenőrzi. Autónk minősége ennek megfelelően a vásárláskor elvárt szinten marad. 2013-tól bevették az elektronikus szervizkönyvet, ami később egy esetleges eladásnál növeli az autó értékét. ISO tanúsítvány szerint dolgoznak, minden javítási mozzanat dokumentálva van.

ÁR ÉRTÉK ARÁNYAmi számunkra a legmeglepőbb volt, hogy a független javítókkal szemben is versenyképes árakkal dolgozik.A gyár alkatrész minőségben a legjobb, és áruk számos estben azonos vagy kedvezőbb, mint az utángyártott alkatrészeké.

TAPASZTALAT

A márkaszervizek munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek márkájukról. A régebbi és új modellek hibáit gyorsan és nagy biztonsággal állapítják meg és javítják ki a gyári norma szerint. Mindennap Ford autókkal dolgoznak, ebben ők a legjobbak.

MEGBÍZHATÓSÁG

Összes márkaszerviz hálózati tagnál azonos, a gyári előírásoknak és normáknak megfelelő, szigorúan ellenőrzött minőséget kapunk. Bármerre is járunk autónkkal, biztos háttér áll rendelkezésünkre a használat teljes időtartamában.
 
GARANCIA

A Ford márkaszervizben ingyenes árajánlatot kérhetünk. Emellett működik egy úgynevezett Ár-garancia program, amely szerint, ha máshonnan egy olcsóbb, hivatalos árajánlatot hozunk, azért az összegért vállalják autónkat.

A márkaszervizek az elvégzett munkára és a beépített alkatrészekre garanciát adnak, értük felelősséget vállalnak. Autónk eredeti gyári minősége és garanciája így folyamatosan fennáll. Nem utolsó sorban: a márkaszervizben mindig kapunk számlát! Az eredeti alkatrészekre egy év garanciát vállalnak. Az új autókra öt év alapgaranciát és tizenkét év karosszéria átrozsdásodási garanciát kapunk.

BIZTONSÁG

Az autó veszélyes üzem. Nem mindegy, hogy autónkat ki és milyen technológiával, alkatrészekkel javítja. A márkaszervizben javított autó tulajdonosának, utasainak és a többi közlekedőnek is biztonságot és nyugalmat jelent. Nem mindegy, hogy a fékút a zebra előtt vagy után ér véget.

 Ha lerobban vagy nem indul a gépkocsi, akkor szinte az összes európai országban rendelkezésére áll a Ford Assistance.

Elég egy telefon, és hamarosan érkezik a segítség - ingyenes helyszíni javítással, vontatással, cseregépkocsival, szállásfoglalással, a hazajutás megszervezésével vagy egyéb szolgáltatásokkal.

 Személyi sérülést okozó baleset esetén nem mindegy az autó vezetőjének, hogy az okozott kárért, tragédiáért milyen mértékben terheli a felelősség. A márkaszervizben történt javítást számla, garancia és a nyilvántartás igazolja. Ha nincs számlánk, a miénk a teljes felelősség.

A márkakereskedők semmivel sem drágábbak, de többet tudnak nyújtani, plusz szolgáltatásokat is kapunk. Ők értenek a legjobban autónkhoz, bízzuk a javítást szakemberekre!

A Ford márkaszerviz hivatalos telephelyen, környezettudatosan, a jogszabályok betartásával működik. Mennyivel kényelmesebb egy ügyfélváróban várakozni, amíg javítják autónkat, nem igaz? Emellett az ingyenes árajánlat és az elvégzett munka után számlát kapunk, amin tételeként elmagyarázzák mire-miért-mennyit fizetünk. Később minden ügyfél megkeresésre kerül, hogy mérjék elégedettségünket.

Elérhetőség:
For-Top Kft.
Cím: 9400 Győri út 42.
Tel.: 06 99 511 780
Fax: 06 99 511 784
E-mail: auto@fortop.dealernet.hu

www.fortop.hu, www.ford.hu, www.ertunkhozza.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ocho Macho, Kistehén és ízutazás 6 +1 program Sopronból

Ismét jelentkezünk, és szubjektíven válogatunk a következő napok soproni programjaiból. Tovább olvasom