Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Fejlesztési államtitkár lett Molnár Ágnes

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési és koordinációs államtitkárává nevezték ki Molnár Ágnest. A soproni politikus elsősorban a források átlátható és hatékony kihelyezéséért felel.

Sólyom László köztársasági elnök a Sándor-palotában adta át az Orbán-kormány államtitkárainak a kinevezési okmányaikat. Az államfő a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési és koordinációs államtitkárává nevezte ki Molnár Ágnest. A soproni politikus elsősorban a források átlátható és hatékony kihelyezéséért felel majd. Ugyanebben a minisztériumban Fónagy Jánost, Halasi Tibort, Hegmanné Nemes Sárát, Nyitrai Zsoltot és Völner Pált is államtitkári teendőkkel bízták meg. A tárca közigazgatási államtitkára Vízkelety Mariann. A minisztérium fő célja az erőforrások koncentrálása, a fejlesztési források gyors, hatékony felhasználása és az egységes vagyongazdálkodás. Feladatuk megóvni és hatékonyan működtetni a nemzeti vagyont, bizonyítani, hogy az állam lehet jó tulajdonos. Az uniós forrásokat gyorsan és egyszerűen szeretnék eljuttatni a kis- és középvállalkozásokhoz. Tervezik a bürokrácia csökkentését, a közbeszerzések átláthatóbbá tételét, a magyar gazdaságot bénító korrupció visszaszorítását.


Kránitz László gratulál

Kránitz László maga és az MSZP soproni szervezete nevében gratulált Molnár Ágnesnek kinevezéséhez. Az MSZP helyi elnöke elmondta, ez Sopronnak is siker. ˝Molnár Ágnessel négy évig ültünk együtt a parlamentben, és ha más elvek alapján politizáltunk is, egyetlen dologban mégis közösségben voltunk, Sopron érdekeit képviseltük a nagypolitikában. Abban bízunk, hogy Molnár Ágnes továbbviszi a Sopronért folytatott érdek-képviseleti munkát ebben az igen befolyásos politikai szerepben.˝


A személyeskedő hozzászólások miatt a kommentelési lehetőséget felfüggesztettük! - a szerk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kifizettették a kamu masszázsmatracot

110 ezer forinttal távozott a csaló egy 86 éves soproni nénitől. Tovább olvasom