Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Extrém ingatlanok Sopronban: ön lakna egy kriptaként berendezett lakásban?

Nem fért ki az ajtón a mosógép, a zuhanykabinba beépített villanykapcsoló, háremként berendezett lakás Sopronban - néhány példa a városi extrém ingatlanokból.

Ha szaunával berendezett lakótelepi lakásba költözne, akkor irány Szombathely. Azonban Sopronban is találkozni extrém ingatlanokkal.

Lendvai Csaba, az Lakáskulcs-direct soproni vezetője néhány perces gondolkodás után jópár olyan esetet felsorolt, amelyen még a sokat látott ingatlankereskedő is meglepődött.

- Találkoztunk olyan eladásra váró lakással, amelyet kriptaként rendeztek be, a sarkokban műpókháló lógott, a WC-ben pedig egy koponya volt - kezdte Lendvai Csaba. - Először még érdekes volt, de már kezd megszokottá válni, hogy például a panelekben bárpultot helyeznek el. Ilyen a biliárdasztal is.


 A http://geccodejoakecod.tumblr.com/ egy jó ideje gyűjti a különleges, és meghökkentő ingatlan hirdetéseket. További fotók itt érhetők el >>

Érdekesnek tűnő ingatlanok országszerte. Fotók: http://geccodejoakecod.tumblr.com/


Volt olyan eset, amikor több mint harminc macska lakott a tulajdonossal.

Lendvai Csaba így folytatta: az egyik ingatlant háremként rendezték be, az ajtó például kagyló alakú volt. A tulajdonos így Törökországban érezhette magát.

- Megtörtént, hogy kiépítették a villamos hálózatot, beszerelték a kapcsolókat, konnektorokat. S időközben a fürdőszobában elhelyeztek egy zuhanykabint. Az egyik kapcsoló pedig ott maradt a tus mellett - sorolja az ingatlanos szakember. - Egy másik helyen, ahogy kell, beállították a mosógépet. Időközben feltettek egy ajtót. Eladáskor derült ki, hogy a gépet csak bontás árán lehetne kivinni. Így mosógéppel együtt adták el.

Lendvai Csaba szerint egyébként tízből kilenc esetben olyan állapotban kelnek el a lakások, ahogy korábban lakták azokat.

- Egy festést szoktunk javasolni, nagyobb átalakítást már nem, mert az befolyásolhatja az árakat - tudjuk meg. - A tapasztalat szerint általában a konyhabútor szokott maradni. Igaz, egy-egy bútor, vagy értékesebb használati tárgy megléte már alkupozíciót jelent. Egy lakott, bebútorozott lakást, ahol rend van, sokkal egyszerűbb eladni az üresnél - zárta Lendvai Csaba.

A nyitókép illusztráció.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VOLT: nemzetközi versenyben a fesztivál

A VOLT bekerült a legnagyobb fesztivál-elismerést osztó Festival Awards Europe idei versenyébe. Tovább olvasom