Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 02. szerda - Rebeka, Dorina

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sopron hírei, soproni hírek > Eladják a malom épületeit

Eladják a malom épületeit

Sopron - A tulajdonos Pannonmill Zrt. értékesíteni szeretné a soproni malom egykori épületeit. Az ingatlan becsült összege 200 millió forint. Nem elképzelhetetlen, hogy a területen lakópark épül.

2007.07.07. 14:19
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Az egykoron szebb napokat megért soproni malom végóráit éli. A búza őrlésével már évek óta felhagytak, s az épületek és a bennük lévő gépek azóta is állnak. A tulajdonos Pannonmill Zrt. úgy döntött, értékesíti az ingatlant.

– A becslések szerint a terület mintegy 200 millió forintot ér – fogalmazott Csordás S. Tibor vezérigazgató. – Cégünk huszonhárom területtel rendelkezik és anyagi gondjaink sincsenek, ezért nem kapkodjuk el a döntést. Eddig már több konkrét ajánlat is érkezett. A Pannonmill korábban már átszervezte a búza őrlését, így a soproni malom értékesítése nem jár dolgozók elbocsátásával.

A Kőszegi út elején, a körforgalomtól néhány méterre lévő ingatlan és a rajta lévő épületek több célra is használhatók. Szóba jöhet valamilyen ipari tevékenység folytatása, gyártócsarnokok kialakítása. A legvalószínűbbnek azonban az tűnik, hogy az épületeket lebontják és a tiszta területen egy lakópark épül majd.

P. Horváth László

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...