Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Egy soproni fiatal értelmetlen tragédiája

A hírek alapján úgy tűnik, egy szerelmi bánat története torkollott értelmetlen tragédiába. Egy 24 éves soproni fiatalembernek elkeseredésében végzetes gondolata támadt, súlyos állapotban vitték kórházba.

Az ismerősök döbbenettel hallották a hírt: szerelmi bánatában ˝világgá ment˝ a mindenki által rendesnek, csendesnek és józan életűnek tartott 24 éves fiatalember. Az éjszakát a város egyik kis forgalmú kertes övezetében, a földön fekve töltötte, miután áramütés érte, lábát törte, s teste 32 fokosra hűlt. Egy kertjébe tartó férfi vette észre a fekvő testet. A soproni kórházban felmelegítették, majd a győri megyei kórház égésplasztikai sebészetére szállították.

– Fiam karácsonykor veszett össze a barátnőjével, így lett vége a négyéves kapcsolatnak – utalt a lehetséges háttérre az édesapa, P. S. – Úgy látom, mindennek az volt az oka, hogy nagyon féltékeny volt a huszonkét éves lányra. A történtek ellenére most is a fiam mellett áll. Ő az eltelt hetekben nem tudta feldolgozni a szakítást, s látszott rajta, mindig magába révedt. Szerda délelőtt eltűnt. Kerestem egész nap, a barátoknál éppúgy, mint a kedvelt kirándulóhelyeken, de sehol sem találtam. Aztán másnap reggel jött a hír: a pláza mögötti kertes területen akadtak rá. Felmászott egy villanyoszlopra, megfogta a vezetéket, s onnan esett le a földre. Eltört lábbal feküdt a hideg földön, így töltötte az éjszakát. Hiába kiáltozott segítségért, senki nem volt arrafelé. Zoltán nagyon megbánta már a tettét. Hamarosan kiderül, végtagjai, belső szervei mennyire károsodtak. Ha szükség lesz rá, egyik vesémet azonnal felajánlom. Most a legfontosabb, hogy a fiam érezze, nincs egyedül – jegyezte meg az apa.

A fiatal férfi állapota súlyos.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Azt hitte, meglopták Sopronban

Saját ˝tévedése˝ áldozata lett egy férfi, aki egy soproni szállodában nagyszabású rendezvényen vett… Tovább olvasom