Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Drogfogás a mélységi ellenőrzésen

Sopron - Mélységi ellenőrzésen bukott le két lövői férfi a soproni határkilépőnél: autójukban kábítószert találtak a rendőrök. Mindketten visszaesőnek számítanak.
A 84-es főútvonalon, a soproni határállomás közelében végeztek mélységi ellenőrzést a rendőrség határrendészeti osztályának munkatársai. A megállított autó sofőrje zavartan viselkedett, s ez felkeltette az egyenruhások gyanúját, ami a kocsi átvizsgálásakor jogosnak bizonyult.

Az autó utasteréből ugyanis kábítószergyanús anyag került elő (amit a vizsgálat során szakértő azonosít majd). Az esetről értesített bűnügyisek a kocsiban ülő 20 és 38 éves lövői férfiaknál házkutatást is tartottak, utóbbi otthonából további csekély mértékű drog került elő.

Mint a Kisalföld megtudta, 2005-ben a két férfi ellen már indult eljárás kábítószerrel való visszaélés bűntettében, s akkor is együtt buktak le. Az idősebbik esetében ráadásul azóta minden évben volt egy-egy eljárás, az utolsó még le sem zárult, így ő különösen visszaesőnek számít. A kábítószerrel való visszaélést a törvény akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntetheti. Lehetőség van ugyan a büntetést gyógykezelésre változtatni, ez azonban visszaesők számára már nem járható út...

Olvasóink írták

 • 10. /joco1 2008. július 23. 05:59
  „Tz ! ne törd magad ez a verbális tojásdobáló(szélsöjobbos) mást nem tud csak ocsmánykodni.Lehet ,hogy ö is ott volt? Nem kizárt, hogy a pesti "hasonlo" akciokon a 8.as is ott volt.De az sem kizárt,hogy annyira gyáva, hogy csak itt mert verbálissan tojást dobálni.”
 • 9. TZ 2008. július 21. 19:25
  „Meg ti, akik ittasan (vagy józanul) szedítek fel a térköveket, káromkodtok, törtök, zúztok köz és magánvagyont egyaránt. S viselkedésekkel olyan szent helyeket gyaláztok meg, mint a Hősök tere.”
 • 8. TZ 2008. július 21. 19:25
  „Meg ti, akik ittasan (vagy józanul) szedítek fel a térköveket, káromkodtok, törtök, zúztok köz és magánvagyont egyaránt. S viselkedésekkel olyan szent helyeket gyaláztok meg, mint a Hősök tere.”
 • 7. Csodabimbó 2008. július 21. 13:25
  „/jocó1
  Sajnos igaz. Tv csatorna sztem nem vette fel őket, ők el voltak foglalva a főszereplőkkel. Viszont akik arrafelé jártak, azok megálltak és egy ideig értetlenül, csodálkozva nézték őket, többen fényképeztek is. Mi is csináltunk róluk egy videót. Ez a csoportot előtte többször láttam a szurkolói zónákban, ott is hasonlóképpen hívták fel magukra a figyelmet. Furcsa érzés töltött el látva, hallva őket, h ennyire böszme honfitársaink is vannak.”
 • 6. /joco1 2008. július 21. 05:52
  „Csodabimbo: az eset mit leirtál tényleg igaz? mert ha igaz az ilyen "mocsadékok" több kárt okoznak hazánknak, mint egypár piti áruházitolvaj, vagy drogozo(én is elitélem a dorgozást)A fenti eseményt gondolom jo pár tvcsatorna is közvetitte, és ezzel "terjeszették" hazánk "jó" hirnevét ,pár zavaros félhülye tevékenysége által, melynek semmi köze nem volt, lehetett a bécsi EB.döntöhöz.(Csak halkan jegyzem meg:a románok legalább eljutottak az EB-ig)”
 • 5. Csodabimbó 2008. július 19. 22:24
  „Na és akkor mi van ha találtak valami törmeléket? Ez eredmény? Több ezren füveznek ebben a térségben. Miért lenne ennek hírértéke? Adjanak a kollégáknak is egy drogtesztet, aztán essen le az álluk.

  Szélsőjobbos, a te nézeted annyira kártékony, h vigyázz mert magadat is elkaparod vele. A bécsi EB döntő után a spanyolok ünneplése közben nem énekelted véletlenül a magyar himnuszt és szidtad a románokat órákon át 50 társaddal együtt felmászva egy szoborra a Graben kellős közepén, közben, magyar zászlót lengetve? Tudod ott, akkor nagyon lejárattátok hazánkat, szvsz inkább füvezzél és ülj el a seggeden.”
 • 4. tinta19 2008. július 19. 18:00
  „Hát a Sátánon nem lepődtem meg de, hogy a másikon (most nem mondom, hogy kin) igen csak csodálkoztam. Ennyi esze van, hogy újra ezzel az emberrel haverkodik, pedig egyszer már elkapták őt.
  A Sátánt meg már számtalanszor.”
 • 3. k 2008. július 19. 13:52
  „Tantika! Ha nem ismered a drogokat f....ságokat ne beszélj! pont ez a baj h az emberek nem ismerik a drogokat és egykalapba veszik a fűvet a kokoval pedig nem kéne! Kicsit utánna kéne olvasni mielött kijelentéseket teszünk mert sokszor a pia keményebben hat a szervezetre mint egy spangli vagy más!!!”
 • 2. Szélsőjobbos 2008. július 19. 12:30
  „Amíg az anarchista baloldal védelme alatt állnak,addig ne is várjunk semmit!Majd ha lesz egy rendpárti kormány,az rendet tesz a drogosok között (is)!”
 • 1. Tantika 2008. július 19. 11:12
  „És ha többször lebukott ,miért van még mindig az emberek között!??
  Hátha áldozatot is szed a kábitószereivel?!Megvárják amig olyan mélységig megy ez a dolog,hogy őnmagára is és másokra is veszélyes lehet!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Augusztus végére végeznek az intézményfelújításokkal

Sopron - Nyílászárók cseréje, kerítésrenoválás, hűtőkamra építése is szerepel az intézmények nagy… Tovább olvasom