Kisalföld logö

2016. 10. 26. szerda - Dömötör 8°C | 15°C

Csütörtökön nyílik az InnoLignum szakvásár

Sopron - Csütörtökön nyitja kapuit az InnoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár, amelyet szeptember 3–5. között rendeznek meg az MKB-arénában. Több mint 160 kiállító mutatkozik be közel 8 ezer négyzetméteren.

A szakkiállítást és a programokat az érdeklődők idén is ingyenesen látogathatják naponta 10-től este 6 óráig. A látogatók az előző évhez hasonlóan nemcsak a soproni régióból, hanem várhatóan az ország minden területéről érkeznek.

A szakvásár szervezőinek célja, hogy a vásár egyet jelentsen az innovatív, kreatív, magas műszaki nívót bemutató technológiák, termékek, a magas és megbízható minőség és a szakértelem együttes megjelenésével. Emellett segítő kezet nyújtanak a tehetséges hazai faipari, erdészeti vállalkozások újításainak demonstrálásához is. A kiállítás a kis- és középvállalkozások számára is elérhető mustra- és programlehetőségek centruma kíván lenni és maradni. A szervezők a kiállítókkal összefogva részt kívánnak vállalni a faipar és az erdészet innovációs kultúrájának formálásában.

A négynapos vásár ünnepélyes megnyitóját csütörtökön 11 órakor tartják az MKB-arénában. A rendezvénysorozat zárása és a díjak átadása szeptember 5-én, szombaton délután 4 órakor lesz. Erre a napra szervezték a családi programokat is. A gyermekeket 10 órától Zöldaranyunk, az erdő címmel interaktív élménypálya várja, ahol egyebek között megtudhatják, hogy egy 250 éves tölgyfa élete alatt mi minden történt a világban.

A rendezvénysorozat részeként az InnoLignum szakmai köréhez kapcsolódva több konferencia, előadás, tréning várja a szakterület képviselőit.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csillagok lesznek a homokból Zsirán

A Zsirán hagyományosan szeptemberben megrendezett homokszobrász-fesztivál idei témája a csillagászat. Az egy hétig tartó őszi napok keretében értelmileg akadályozottak a külvilág felé is megmutathatják tehetségüket, tudásukat.
Tovább olvasom