Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Bringára, Sopron - Vasárnap indul a kerékpártúra!

Mi már alig várjuk a vasárnapot, hogy olvasóinkkal és partnereinkkel együtt kerékpárra pattanva kerekezhessünk ki a brennbergvölgyi ifjúsági táborba.

Reméljük, minél többen velünk tartanak! Reggel kilenctől gyülekezünk a Fő téren, fél tíztől a Corvinus étterem előtti asztaloknál lehet regisztrálni. Aki ezt megteszi, kap egy tombolaszelvényt, amivel értékes ajándékokhoz juthat.

Tartsanak velünk ingyenes rendezvényünkre, legyenek vendégeink egy ebédre, és népszerűsítsük együtt a kerékpározást!
Tartsanak velünk ingyenes rendezvényünkre, legyenek vendégeink egy ebédre, és népszerűsítsük együtt a kerékpározást!


Tíz órakor a rendőrség, a polgárőrség felvezetésével sorakozunk fel Borossay György, a Vas-Villa’-kerékpártúrák főszervezője, valamint a Bringázz Sopron Egyesület tagjai mögé, hogy egymásra vigyázva, a KRESZ szabályainak betartásával túrázzunk és népszerűsítsük a biciklizést.

Útvonalunk: Fő tér–Tűztorony–Előkapu–Kisvárkerület– Ógabona tér–Petőfi tér–Erzsébet utca–Deák tér–Frankenburg utca–aluljáró–Ady Endre út–Hajnal tér–Bánfalvi út–erdei iskola–brennbergvölgyi ifjúsági tábor. (Ezekben az utcákban az autósok türelmét kérjük!).

A célnál már várni fognak bennünket a mesterszakácsok és segítőik, többek között Fodor Zsóka, Feke Pál színművészek, a soproni színház és a balett művészei, a Wilfing Áron Egyesület részegszemüvege és biztonságiöv-szimulátora. Lesz büfé is és remélhetőleg jó hangulat!

Amíg a szarvaspörkölt elkészül, a tombolatárgyak is gazdára találnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűzcsapellenőrzés miatt zavaros lehet a víz Sopronban - fotó

Helyenként előfordul, hogy a szolgáltatott víz zavarossá válik, azonban az egészségre nem ártalmas -… Tovább olvasom