Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

Balesetveszély a társasház mellett Sopronban

Balesetveszély a társasház mellett SopronbanA szolgáltató ígéri, napokon belül helyreállítják a járdát.
– Az Ibolya út 9–11. számú tízemeletes háztömb előtt feltúrták a járdát, mintegy két hete hírközlési hálózatfejlesztés zajlik. Sárga jelzőszalaggal kerítették el a gödröt, amit persze elfelejtettek estére kivilágítani. De emellett más baj is van – tudatták a ház lakói.

– Időközben az árok egy részét befedték, viszont a ház tövében, illetve a járdán továbbra sem lehet közlekedni. A mellette kitaposott „ösvény" balesetveszélyes: agyagos talajú, csúszós, bárki leeshet a domboldalról. Babakocsival, táskákkal csak az egész háztömb megkerülésével lehet közlekedni. Meddig? Ugyanis már napok óta nem zajlik ott munka, és nem is informáltak minket arról, mikor teszik rendbe a járdát.

Az érintett hírközlési vállalattól, a UPC-től megtudtuk: az Ibolya úton a hálózatfejlesztési munkát előre nem látott technikai problémák és a kedvezőtlen időjárási körülmények is hátráltatták, ezért nem sikerült azt korábban, az eredetileg tervezett időpontban befejezni. Időközben ezek az akadályok elhárultak, így napokon belül befejezik a hálózatépítést és a helyreállítást. „Az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézést kérünk a ház lakóitól és a környéken élők- től" – áll a UPC-től kapott levélben.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új esetkocsi állt szolgálatba Sopronban

Új esetkocsi állt szolgálatba Sopronban
A hivatástudat a legfontosabb, de nem árt hozzá egy jól felszerelt, biztonságos mentőautó. Sopronban… Tovább olvasom