Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 5°C | 14°C Még több cikk.

Ágfalván főz Dávid Ibolya

Vasárnap délelőtt 10-kor a lovas klub és Hotel Vadvirág területén, valamint a Luther téren népművészeti kirakodóvásárt tartanak, s lesz lehetőség az állatokkal való ismerkedésre, hintózásra, lovaglásra.
Ágfalván szombaton és vasárnap gesztenyefesztivált rendeznek. Ennek keretében a Virágos Ágfalváért Egyesület reggel 7-től 9-ig a Március 15. téren gesztenyés süteményeket árusít, míg délután 2-től a Luther téren a hétvégén folyamatos a gesztenye sütése, a forralt bor, sült gesztenye és a méz árusítása. A könyvtárban délután 3-kor Fekete Judit Éva, a Vadvirág étteremben 17 órakor Böröczki Katalin festőművészek kiállítására kerül sor. Ugyancsak délután 5-kor a Filmnoir rock zenekar lép fel a Vadon Lovas Club nagyszínpadán. Este 7-kor gesztenyebált rendeznek a Hotel Vadvirágban.

Vasárnap délelőtt 10-kor a lovas klub és Hotel Vadvirág területén, valamint a Luther téren népművészeti kirakodóvásárt tartanak, s lesz lehetőség az állatokkal való ismerkedésre, hintózásra, lovaglásra. Vasárnap délután 2-kor Dávid Ibolya, az MDF elnöke, a fesztivál díszvendége kínálja az általa készített káposztás marhapörköltet a Vadon Lovas Clubban, ahol a nap során veterán autók bemutatója, bohócok műsora, az Ágfalvi Fúvószenekar, a Morgenröte Énekkar, a pompon lányok, a gyermek tánckar, valamint a Soproni Ütősök fellépése is színesíti a napot. A Hegy utcai tájháznál is must, forralt bor, sütemény, sült gesztenye várja az érdeklődőket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Városnézés útikönyv nélkül

Különleges kezdeményezésbe kezdett Sopron, Pécs és Eger városok önkormányzata, valamint a Magyar Tudományos Akadémia. Célul tűzték ki, hogy megoldják: akár az úgynevezett 3G-s mobiltelefonon keresztül is el lehessen igazodni a városban. Pontosabban útikönyvek, leírások nélkül a telefon segítségével keressék fel a műemlékeket, nevezetes helyeket. Tovább olvasom