Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Abdai Géza: példa nélküli egyetértés

Példa nélküli a rezsicsökkentés kérdésében tapasztalható egyetértés minden párt részéről - mondta sajtótájákoztatóján Abdai Géza alpolgármester.
"Sopron megyei jogú város közgyűlése egyetért azzal a kormányzati szándékkal, hogy a magyar családok rezsiköltségei csökkenjenek, támogatja Magyarország kormánya által kezdeményezett 10 százalékos rezsicsökkentést és a további ezirányú törekvéseket" – mondta el pénteken Abdai Géza alpolgármester. A közgyűlés csütörtökön, első napirendi pontként egyhangúlag megszavazta ezt az előterjesztést.

– A közelmúlt politikatörténetében szinte példa nélküli, hogy ilyen jelentős társadalmi kérdésben a közgyűlés valamennyi frakciója és valamennyi tagja azonos álláspontot képviselt. Kimondhatjuk, hogy Sopronban a politikai erők között a kormányzat által elindított rezsicsökkentés azt a nemzeti minimumot képviseli, amelyben a pártok mind egyet tudnak érteni, és félreteszik a politikai szembenállást. Reméljük, hogy más területeken is lesznek olyan jó kezdeményezések, amelyek mögé nyugodt szívvel felsorakozhat mindenki – zárta az alpolgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Világszép vájdlingok versenye

A környezettudatos vállalatirányítás különdíját kapta a Sopron és Térsége Környezetvédelmi és… Tovább olvasom