Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 25°C Még több cikk.

A kilencezredik bérletest köszöntötték a Soproni Petőfi Színházban

Szalay Merse 8. osztályos fertőszéplaki tanuló a Soproni Petőfi Színház kilencezredik bérletese, őt Pataki András igazgató könyvcsomaggal köszöntötte A szép Cerceruska című mesebalett zártkörű előadása előtt vasárnap délután.

A Soproni Petőfi Színház bérleteseinek száma jelenleg 9150, ez mintegy 50 százalékos növekedést jelent az elmúlt évadhoz képest.

Pataki András elmondta: a felnőtt bérletesek száma is emelkedett csaknem húsz százalékkal idén, a gyermek és ifjúsági közönség, valamint az óvodás korosztály pedig olyan mértékben lesz jelen a színház életében, amelyért csak köszönet jár a soproni és környékbeli oktatási intézmények vezetőinek, a pedagógusoknak.

Pataki András, a színház igazgatója köszöntötte Szalay Mersét.
Pataki András, a színház igazgatója köszöntötte Szalay Mersét.


A teátrum az elmúlt évadban dinamikusan nyitott a fiatal közönség felé, nagy sikere volt az iskolaszínházi programnak, s ennek is köszönhető a bérletesek számának jelentős növekedése.

Az értékesítés kora őszi szakaszában derült ki, hogy a kilencezredik bérlet Fertőszéplakra került, s ezt most tudták átadni a szerencsés tanulónak.

A direktor a színház iránti egyre jobban tapasztalható érdeklődést látva elérhető célként fogalmazta meg, hogy jövőre hasonló módon szeretnék a soproni teátrum tízezredik bérletését köszönteni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fűzfa Jutka: Boldog vagyok ebben az otthonban

Fűzfa Jutka boldog embernek tartja magát. a Tómalom utcai Fogyatékos Gyerekek Otthonában, ő olvas fel a fekvő betegeknek. Tovább olvasom