Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 18°C | 28°C Még több cikk.

A holding telephelye még idén elkészül

Tovább fejleszti Lófuttató utcai telephelyét a Sopron Holding Zrt. A beruházás a tervek szerint még ebben az üzleti évben befejeződik.

A Sopron Holding Zrt. három éve működteti Lófuttató utcai telephelyét, amely több funkciót is ellátott ez idő alatt. Télen innen indultak útjukra a hóeltakarító gépek és itt tárolták a síkosságmentesítési anyagokat is. A társaság folyamatosan fejleszti az ingatlant, így a 2010-es üzleti tervben is nagy hangsúlyt fektet a beruházásra. Az elképzelések szerint az üzleti évben befejeződnek a városüzemeltetési telephely kialakításának végső munkálatai. A holding félévkor tervezi a végleges használatbavételi engedély megszerzését és a beruházás aktiválását.

A Lófuttató utcában a még elvégzendő feladatok között szerepel egyes épületek felújítása, kamerarendszer kiépítése, a telephely-világítás átalakítása, irodabútorok és tűzoltó berendezések cseréje, valamint az internet-hozzáférés korszerűsítése is. A holding 2010-es üzleti tervében 15 millió forintot különített el ezekre a tételekre. Az elmúlt években 208 millió forintba került ez a beruházás, így az összértéke várhatóan 223 millió forint lesz.

Olvasóink írták

 • 2. Kukac40 2010. március 07. 12:30
  „Azért én kiváncsi lennék, a felsoroltakba mi kerül ilyen sokba? Arra szintén kiványcsilennék, hogy az előző telephely eladásából befolyt összeg hova került? Egyálltalán mennyi volt a befolyt összeg? Ha ennyibe kerül, miért nem a szeméttelepi telephelyet fejlesztették, hiszen ott ezek nagyrésze már rendelkezésre áll?”
 • 1. metermester 2010. március 07. 05:15
  „"Télen innen indultak útjukra a hóeltakarító gépek és itt tárolták a síkosságmentesítési anyagokat is,
  elvégzendő feladatok között szerepel egyes épületek felújítása, kamerarendszer kiépítése, a telephely-világítás átalakítása, irodabútorok és tűzoltó berendezések cseréje, valamint az internet-hozzáférés korszerűsítése is.
  208 millió forintba került ez a beruházás, így az összértéke várhatóan 223 millió forint lesz. "

  Igen értem, komoly beruházás. Csak azt nem értem, hogy amikor leesik ugy cirka 10-15. cm -s hó, mért kell megvárni mig a napsütés végzi el a takarítást . /az utakon, járdákon, parkokban, fízetős parkoló helyeken , stb./
  F E L H Á B O R Í T Ó . . . . .”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

18. megyei matematikaverseny

A soproni Handler Nándor Szakképző Iskolában találkoztak a megye legjobb középiskolás korú… Tovább olvasom