Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 2°C | 8°C Még több cikk.

A csatornázás veszélyei

A balfi Fő utcai csatornázás, illetve az azt megelőző aszfaltbontás kellemetlen és veszélyes utóhatásaira hívta fel figyelmünket balfi olvasónk.

Mint elmondta, már egy hete felmarták az útburkolatot, aminek széléről az elhaladó nagyobb járművek ökölnyi darabokat vernek fel a házfalakra, a közelben parkoló autókra. – Félő, hogy esetleg egy gyalogost is eltalál egy darab, ez így veszélyes, nem is beszélve a keletkezhető károkról – vélekedik olvasónk.

– A munka beruházója az önkormányzat, a Soproni Vízmű Zrt. mint üzemeltető a beruházás sikeres megvalósítását támogatja. A Fő utca felbontásához a munkakezdési engedélyt július 6-án adta ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az érintett további szakaszok Balfon a Fertő utca–Fő utca–Petőfi utca–Óhegy utca–Akácfa sor, valamint Kópházán a Béke utca, a vasúti átjáró és az Ikva között.

A munkálatok tervezett befejezési időpontja augusztus 31. – adott tájékoztatást a Soproni Vízmű Zrt. A cég munkatársa olvasónk jelzésére azonnal és személyesen ment a helyszínre, ahol felhívta a kivitelező figyelmét a problémára és kérte annak megszüntetését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közgyűlés Sopronban: 350 millió forint segélyigény a Belügyminisztériumtól

Eldőlt: 43 millió forint rendkívüli támogatást ad Sopron az SVSE-nek, ugyanakkor a város, a… Tovább olvasom