Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Véglegesülő megbízottak

Elbírálták a kapuvári és csornai rendőrség kapitányságvezetői posztjára kiírt pályázatokat.

A kapuvári és csornai rendőrség kapitányságvezetői posztjára kiírt pályázatokat, a megyei rendőr-főkapitányságon alakított bizottság elbírálta. Dr. Szabadfi Árpád dandártábornok, megyei főkapitány tájékoztatása szerint a bizottság a szakmai szempontok messzemenő figyelembevételével hozta meg döntését s ezt közölték a két rábaközi kisváros polgármesteri hivatalával.

A helyi képviselő-testületek elé kerülnek a javasolt parancsnokok nevei. A testületi döntés után „C" típusú ellenőrzésen esnek át a jelöltek, kinevezésük ezután várható. Papp József csornai polgármester kérdésünkre elmondta: a jelenlegi megbízott kapitány, Kiss József alezredes támogatottsága a képviselők között is magas, így várhatóan a június 29-i ülésen elfogadják jelölését a városatyák. Biró Péter kapuvári polgármester úgy véli a júliusi testületi ülés támogatásáról biztosítja Kiss Zoltán őrnagyot, jelenlegi megbízott kapitányt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Évente hússzal kevesebb városlakó

A tisztiorvosi szolgálat szerint Csornán 1995 óta fogy a lakosság, mivel egy év alatt tíz-tizenöttel többen halnak meg, mint születnek. Évente átlagosan hússzal kevesebb a településen élők száma. A napokban a kerületi főállatorvos azonnali hatállyal megtiltotta a Barbacsi úti hulladékgyűjtő telep működtetését. Tovább olvasom