Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Új gépterem az enesei iskolában

Az eddiginél nagyobb tanteremben, kényelmes körülmények között sajátíthatják el a számítástechnikai ismereteket az enesei diákok.
A község önkormányzata – az iskola alapítványán keresztül – ötszázezer forinttal támogatta az oktatási intézményt. Ebből az összegből alakították ki az osztálynyi gyerek számára helyet biztosító géptermet, vásároltak új szekrényeket és számítógépasztalokat, az informatikai normatívából pedig egy teljesen új nevelő számítógépet vettek. Az iskola a kistérségtől egy projektort kapott, amellyel jelentősen javult az oktatástechnikai eszközök használata. Az átalakítással lehetőség kínálkozik arra is, hogy az intézményben – felnőttoktatás keretében – az iskola és az óvoda pedagógusainak, az önkormányzati dolgozóknak, valamint a jelentkező igény szerint a helyi nyugdíjasoknak számítástechnikai és internetes oktatást tartsanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenegymillió eurós fejlesztés Kapuváron

Új pályázatuk vélhetően kedvezőbb elbírálás alá esik, erre Kóka János szakminisztertől ígéretet is kaptak. A létesítendő négy-ötezer négyzetméteres csarnok helyszínét már megvásárolták a jelenlegi üzem mellett az egykori vízműves telepen. A megépítendő csarnok létrehozásával a cég forgácsolókapacitást is létrehozna Kapuváron, melyben a legmodernebb technológiát használnák fel. Tovább olvasom