Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Testületi ülések Kapuváron és Csornán

Csorna - A képviselő-testület október 29-én, hétfőn délután három órakor tartja soros ülését a városháza nagytermében. A képviselők módosítják az önkormányzat ez évi költségvetéséről, valamint a fizető-parkolóhelyek létesítéséről, üzemeltetésük szabályozásáról szóló rendeletet.
A továbbiakban tárgyalnak – egyebek mellett – az önkormányzati intézmények átszervezésének második üteméről, szociális alapszolgáltatásra vonatkozó intézményfenntartó társulás létrehozásáról Farád önkormányzatával.

Napirendre kerül a Csornahő Kft. tulajdonában lévő két ingatlan értékesítésére készült javaslat, továbbá döntés várható az országos főutak átkelési szakaszain a forgalom csillapítására, a járművek sebességének csökkentésére alkalmas beavatkozások társfinanszírozását és a tűzoltóság technikai fejlesztését célzó pályázat benyújtásáról. Határoznak a Virágtermál Csorna Kft. jogutód nélküli megszüntetéséről és a helyiség bérbeadásáról.

Kapuvár

Az önkormányzat képviselő-testülete következő ülését október 29-én, hétfőn délután három órakor tartja a városháza nagytermében. A napirendek közül kiemelkedik a regionális munkaügyi központ képviselőjének tájékoztatása a város munkaügyi helyzetéről.

Emellett a képviselők tájékoztatást hallgatnak meg az Égáz-Dégáz Zrt. ügyfélszolgálati tevékenységéről, valamint a Pannon-Víz zrt. beruházásairól. A különböző felügyelőbizottsági és igazgatósági tagok beszámolnak eddigi munkájukról, továbbá a kórház önkormányzati biztosa is beszél eddigi munkájáról. A testület előtt szó lesz még a kistérség névváltoztatásáról, valamint a jövő évi ellenőrzési tervről is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem mind bio, ami annak látszik

Mezőgazdaság - Nem minden termék bio, amit e jelzővel kínálnak. Az ökogazdálkodást a Biokontroll… Tovább olvasom