Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

Testületi ülés hétfőn

Csorna - A város képviselő-testülete a városházán hétfőn délután három órától ülésezik.

Napirenden szerepel beszámoló a helyi adókból származó bevételek alakulásáról és a helyi iparűzési adóról szóló rendelet módosítása. Szó lesz az idei költségvetésről és tájékoztatja a testületet a polgármester a Csornai Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsában végzett munkájáról. Megvitatják az önkormányzat részvételével működő társulások tevékenységét és szó lesz a polgármesteri hivatal teljesítménykövetelményeiről. Az önkormányzati tűzoltó-parancsnokság hivatásos tagjainak is megállapítják a teljesítménykövetelményeket.

Várhatóan változnak a víziközműből szolgáltatott ivóvíz, szennyvízelvezetés, szennyvíztisztítás és -kezelés díjai. Felülvizsgálják a település szociális szolgáltatástervezési koncepcióját, meghallgatják a Margit Kórház önkormányzati biztosi jelentését és döntenek a Városi Művelődési Központ és a könyvtár létszámleépítéséről. Tárgyalják a folyamatban lévő pályázati projektekkel kapcsolatos energiamegtakarítást és lezárják a parkgondozási és köztisztasági feladatok ellátására kiírt közbeszerzési eljárást.

Olvasóink írták

  • 2. Jerry 2009. december 21. 21:16
    „Az önkormányzati tűzoltó-parancsnokság hivatásos tagjainak is megállapítják a teljesítménykövetelményeket. Na, hogy is van ez? A cirkuszi sátor bohócai mondják meg a tűzoltóknak, hogyan kell tüzet oltani, menteni?
    Döntenek a Városi Művelődési Központ és a könyvtár létszámleépítéséről.Én arról szeretnék olvasni, hogy a saját létszámuk leépítéséről is döntenek,és önkritikát gyakorolva elhagyják a sátrat,mert bohóckodásra nincs már szüksége a városnak, de könyvtárosra,művelődésszervezőre,programszervezőre még van igény.Persze a képviselők nem olvasnak mást, csak pártkönyvet, azt meg ugye nem tartanak a könyvtárban.”
  • 1. janika 2009. december 21. 06:36
    „Hét6 ebből a közösülésből jó nem(születhet) származhat, csak is áremelés,mint mndíg!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Körzeti matematikaverseny

Tizenhetedik alkalommal rendezték meg a Hunyadi János Gimnázium és Szakközépiskolában a körzeti… Tovább olvasom