Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 1°C Még több cikk.

Papp: mennyi az annyi Csornán?

Sajtóvita robbant ki lapunkban Csorna költségvetési hiányának mértékéről. LegutóbbGyopáros Alpár alpolgármester bírálta Papp József volt polgármester, MSZP-s képviselőt.
Sajtóvita robbant ki lapunkban Csorna költségvetési hiányának mértékéről. Legutóbb szerdán Gyopáros Alpár alpolgármester („Gyopáros: őszinte szándékhoz őszinte beszéd kell" címmel) bírálta Papp József volt polgármester, MSZP-s képviselőt a „hiányvitában". Erre érkezett reagálás Papp Józseftől.

– Végeláthatatlan kígyónak tűnik a „csornai hiány" kérdése. Az új önkormányzati vezetés Háry Jánosként nagynak állítja a bajt, hogy aztán nagyobb hősként ünnepelhesse magát, ha megoldja azt. Ezt a sekélyes vitát a magam részéről az alábbi megjegyzésekkel zárom le: az alpolgármester javaslatára mind a városi könyvtárban, mind a hivatalban megnéztem az új önkormányzat tavaly december 18-án elfogadott költségvetési rendeletét, amelyben 203 millió 665 ezer forint a hiány. Mikor nem mondott igazat a városvezetés: amikor megszavazta a költségvetést, vagy amikor az újságnak 630 milliót mondott? Még egyszer leszögezem, hogy a munkakör-átadási jegyzőkönyv szerint, amit az utódom is aláírt, 256 ezer forintnyi kifizetetlen számlát hagytam magam után.

Az állításaimat tehát dokumentumok bizonyítják. Ezek után kikérem magamnak a vádaskodásokat.
Ez nem az együttműködési szándék jele. Én partner vagyok Csorna érdekeiért dolgozni, amit a kórháznak megszerzett 60 millió is bizonyít. Önök pedig elsősorban nem a Fidesz „papagájkommandójának", hanem Csorna önkormányzatának a tagjai. Viselkedjenek és dolgozzanak akként – fogalmazott Papp József képviselő.

(A témában kirobbant polémiát ezzel részünkről lezártnak tekintjük – A szerk.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyopáros: őszinte szándékhoz őszinte beszéd

Gyopáros Alpár csornai alpolgármester írásban reagált Papp József országgyűlési képviselő… Tovább olvasom