Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Összefogással a kórház parkjáért

Csorna - „A Margit Kórházat nemcsak anyagi áldozatvállalással, hanem tettekkel is segíthetik a csornaiak és a környékbeliek" – nyilatkozta a Kisalföldnek Remete Lászlóné.
A csornai önkormányzat szociális és egészségügyi bizottságának elnöke arról számolt be, hogy az intézmény udvarát tették rendbe összefogással.

Remete Lászlóné bizottsági elnök továbbra is várja a segítő csornaiakat.
Remete Lászlóné bizottsági elnök továbbra is várja a segítő csornaiakat.


– A csornai kórház mindig híres volt arról is, hogy udvara, környezete rendezett, parkosított – mondta Remete Lászlóné, aki maga is a kórházban dolgozik. – Sajnos, az elbocsátások miatt a feladatra már nincs ember és az intézmény pénzt sem tud erre a célra áldozni. Többször megszerveztük már az akciót és örömmel jelenthetem, hogy tizenöten-húszan minden alkalommal részt vettek a munkában.
A segítők először a szemetet szedték össze és rendet tettek a kórház parkjában. A parkosításhoz felajánlást is kaptak: Arbeiter Béla kertész és az Arany János Szakiskola parkgondozó osztálya virágokat adott az intézménynek. Ennek köszönhetően közel ötszáz virágpalántát ültettek el. A Csukás-iskola tanulói és az „aranyos" parkgondozók is kapát, gereblyét fogtak és segítették a munkát. Remete Lászlóné hozzátette: továbbra is várja a csornaiak segítségét és számít az összefogásra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Negyven százalékkal kevesebb a sérüléses baleset

Csorna - Az objektív felelősség elve Csornán és környékén beváltotta a hozzáfűzött reményeket.… Tovább olvasom