Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Öröm a sok véradó

Olvasónktól érkezett SMS-ben - Attól félek, a kapuvári véradók előbb-utóbb megunják az idegesítően hosszú várakozási időt, s felhagynak a véradással. Intézkedni kellene, amíg nem késő! BEST
– Hétfő délelőtt tíz órától délután négyig hirdettük meg a véradást, azonban a sok jelentkező miatt még fél ötkor is vettünk vért. Senkit nem küldtünk el, azokat sem, akik négy óra után érkeztek a rendelőbe. Mindenkinek túl kell esnie a kötelező orvosi vizsgálaton, amely két-három percet vesz igénybe. Ezzel tisztában vannak a véradók is, a vizsgálaton ezt senki nem tette szóvá. Régen ennél rövidebb ideig tartott a véradás, most már kitoltuk egy órával, ám örülünk annak, hogy ennyire megnőtt a véradók száma, hiszen a véradás a szívem csücske – reagált az olvasói üzenetre Takácsné Szakács Ilona, a Vöröskereszt kapuvári területi vezetője.

Olvasóink írták

  • 2. csg 2008. június 26. 11:02
    „Szerintem aki elmegy vért adni, arra szánja az idejét, és nem türelmetlenkedik. Azért megyünk el, hogy életeket mentsünk. Ha valaki tovább van bent az orvosnál nyilván nincs valami nála rendben. Ezek a vizsgálatok mindannyiunk érdekeit szolgálják. Talán az embereknek kellene türelmesebbnek lenniük. Én ugyanis attól tartottam, hogy az utánam hőzöngő miatt leszek rosszul annyira idegesít!Mindenki aki ott van teszi a dolgát KÖSZÖNET NEKIK!”
  • 1. Tóth Zoltánné 2008. június 26. 10:47
    „Sajnáljuk a türelmetlenkedőket,de sajnos olyan időben érkezett amikor épp tömeg volt!12 és 14 óra között pedig pangás volt!Ennek oka,hogy a délelöttösők csak 14 óra után tudnak jelentkezni a véradásra,aki délutános pedig délelött.És a létszám igy nem oszlik el rendszeresen,hogy a várakozási idő rövid legyen mindenkinek.Ez függhet ,hogy az nap amikor véradás van ki milyen műszakban dolgozik,vagy szabadnapos,stb.Kérjük a véradók megértését,de sajnos mindenhol várakozni kell!!Tartsák szemelött,hogy segiteni jönnek!Ha nincs ideje,van más lehetőség a környéken véradásra!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeres volt az első, kísérleti tanév Kapuváron

Kapuvár - Első tanévét zárta a Kapuvári Térségi Iskola. Az összevont intézményből szinte mindenki… Tovább olvasom