Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Nyusziválogatás döntőse

A nagy múltú erotikus férfimagazin idei Playmate versenyére több mint kétszáz hölgy küldte el jelentkezését. A szeptemberi döntőn tizenkét lány vesz részt, akik között ott van a kapuvári Nagy Éva is. Bűvös paraméterei : 88–63–87. Érdekesség, hogy a tizenkét lány közül neki van egyedül rövid haja.

A Playboy az idén először rendezi meg „nyuszilánykereső" versenyét, s a zsűri által legvonzóbbnak talált szépség művészi aktképeit a lap hasábjain is bemutatják. A 2002-es győztes, amellett, hogy a novemberi szám címlapjára kerül, egy négy és fél millió forint értékű Mini Cooper típusú személyautó tulajdonosa, s az autógyár hazai háziasszonya lesz.
A kapuvári Nagy Évának júniusban barátai mutatták meg az újság felhívását, s megkérdezték tőle, mit szólna hozzá, ha beneveznék. A 24 éves lány – akit megválasztottak korábban a Rábaköz és Kapuvár szépének is – beleegyezett, így másnap már postára is adták az önéletrajzát, valamint az egész alakos fényképét és a portréját tartalmazó borítékot. A lapnál hatvan lányt választottak ki az elődöntőbe, melybe meglepetésére Éva is bekerült.

A kapuvári lány a gimnázium után mérlegképes könyvelőnek tanult, s azóta egy bankban dolgozik. Mint mondja, a családja vegyes érzelmekkel fogadta a jelentkezését, különösen az édesanyja idegenkedett a dologtól. Barátja sem lelkesedett az ötlettől, de végül sikerült őket meggyőznie, hogy a magazin fotói nívósak és művésziek. A munkahelyén maximálisan támogatják, ott semmilyen ellenérzést nem tapasztalt sem a kollégái, sem pedig főnöke részéről.

Diszkrét fotók

A válogatás aztán tovább folytatódott, s Éva egyszer csak már a döntős tizenkét lány között találta magát. A próbafotók a múlt héten készültek el. A bankos kisasszony tartott tőle, hogy a ruhákkal együtt vajon a gátlásait is le tudja-e vetkőzni, de a profi fotósnak köszönhetően ez meglepően hamar sikerült neki, aggályai néhány perc alatt szertefoszlottak. A digitális kamerával készült képeket diszkrétnek és gyönyörűnek találta.
Nagy Éva egyébként 170 centiméter magas, 50 kilogramm, a bűvös paraméterei pedig: 88–63–87. Érdekesség, hogy a tizenkét lány közül neki van egyedül rövid haja. A döntősök között több táncos és modell lány akad, s jó páran mellműtéten is átestek.

Semmi pénzért

A kapuvári hölgy semmi pénzért nem feküdne a kés alá, ha változtatni lehetne valamin, akkor azt kérné, hogy pár centivel magasabb legyen. Egyébként szerencsés alkat, nem kell rá odafigyelnie, hogy mit eszik, a tornázáshoz amúgy is lusta lenne, teszi hozzá mosolyogva.
Évi azt állítja, nem izgul a döntő miatt, ő annak is nagyon örül, hogy a fővárostól, a modellszakmától távol idáig eljutott. Ha a zsűri őt találná a legszebbnek, akkor sem szeretné, ha gyökeresen megváltozna az élete. Esze ágában sincs a fővárosba költözni, s munkahelyétől sem akar megválni. Különböző rendezvények háziasszonyi teendőit szívesen ellátná, de csak akkor, ha sikerül ezt összeegyeztetni a banki feladataival.

Választás szeptember végén

A nyuszis magazin tizenkét döntős lánya közül szeptember 27-én választják ki azt, aki a novemberi címlapra kerül, de a többi lányt is bemutatják hónapról hónapra az újságban. Előtte a TV 2-n is szerepelnek, akik közül a nézők szavazatai alapján három közönségdíjas is kikerül. A zsűri a végső elbírálásnál a fotókat, a jelölttel folytatott beszélgetést, valamint a fürdőruhás, az utcai öltözetes és a „nyuszikosztümös" bemutatón nyújtott látványt veszi figyelembe. A tervek szerint egy olyan naptárt is kiadnak, melyen valamennyien rajta lesznek. A második helyezett lány egyébként közel egymillió forintos ékszert kap, a harmadik pedig egy utazással lesz gazdagabb.


 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aránytalanság vagy politikai trükk?

Kapuváron az októberi voksolás előtt módosították a helyi választási körzeteket. Az MSZP és az SZDSZ… Tovább olvasom