Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Nem voltak bekötve, eljárnak ellenük

A múlt héten a ˝Közbiztonsági háló˝ keretében, a fokozott ellenőrzés ideje alatt nyolcvan személyt igazoltattak a kapuvári rendőrök.

Huszonkilenc szabálysértővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, két szabálysértési feljelentést tettek, valamint nyolc személy ellen biztonsági öv használatának elmulasztása miatt közigazgatási eljárást indítottak.

Olvasóink írták

 • 7. sorok_közt 2010. április 22. 21:58
  „Fizetem a (társadalom)biztosítást.”
 • 6. Lobbo71 2010. április 22. 14:31
  „Semmi gond, aki nincs bekötve, annak ne fizesse a TB közpénzből a kórházi ellátását, hanem számlázzák ki neki. És ha vétlenül meghal egy balesetben, akkor a vétkest ne halálos közúti balesetért büntessék meg, hanem úgy, mintha nem halt volna meg senki. Aztán amikor kifizeted a 2-3milliós kórházi számlát, akkor elgondolkozol, hogy olcsóbb bekötni magad.”
 • 5. sorok_közt 2010. április 22. 09:08
  „kiegészítve:
  Ha áthaladok egy falun vagy városon, természetesen nem kapcsolom ki az övet.”
 • 4. sorok_közt 2010. április 22. 09:00
  „Elfogadok minden KRESZ szabályt, hisz ha nem tartom be, akkor más is veszélyeztetek. Egy kivétel van ez alól: a biztonsági öv. Ha nem kapcsolom be, senkit nem veszélyeztetek. Hadd döntsem már el én, hogy bekötöm magam, vagy nem. Ne döntsenek helyettem. Egyébként lakott területen kívül mindig bekötöm az övet, lakott területen belül csak rendőrveszély esetén.

  Te jössz MANKAPUKA !”
 • 3. tber 2010. április 21. 08:10
  „A kerékpárosokkat is ilyen vehemensen ellenőrzikvagy csak kampányszerűen (inkább csak az utóbbi) Ők is elkövetik az ekkora, sőt nagyobb vétségeket is - világítás, mellény, kanyarodás, ittasság stb. Ezzel nemcsak magukat veszélyeztetik, de a biztonsági övért azonnal lelőnek az út szélén (pedig ezzel csak magadat veszélyezteted). Ez aztán egyenlő bánásmód. Egyébként mikor jön el az az idő amikor a járőrben lévők menet közben is figyelnek , nemcsak a pihenőidő hasznos eltöltésérők diskurálnak (milyen volt a tegnapi kártyaparti vagy milyen lesz a mai). Most csak jönnek menenek autóznak és komoly ügyintézést nem végeznek, csak próbálják az időt elütni nyugdíjig.”
 • 2. tsubak 2010. április 21. 00:25
  „pénzéhes kopók fosztogatnak”
 • 1. Dörgés 2010. április 20. 21:33
  „Audi fekete 100-as tempó, mobil a kézben.... napszemüveg.Mindenkinek hátra arc! Ezt miért nem veszik észre? Hajnali 5-kor mennek a guberálók ezerrel, szabálytalanul előzve minden nélkül..Este meg jönnek vissza az utánfutóra felszórt, rögzítetlen cuccaikkal.Ilyenkor hol a rendőr?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Széchenyi-staféta

A Széchenyi Kör szervezésében országos staféta szerveződött a Széchenyi István nevét viselő iskolák… Tovább olvasom