Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Mit és hogyan dolgozik a kapuvári testület jövőre?

A kapuvári képviselő-testület meghatározta jövő évi munkatervét. A keretként működő tervezetben maradnak a helyi cégek beszámolói.

Kapuvár önkormányzatának képviselő-testülete a legutóbbi ülésen határozott a jövő évi munkatervről. Hámori György polgármester kijelentette, az évek óta hagyományos cégbeszámolók jövőre is folytatódnak, emellett a jelenlegi munkaterv természetesen bármikor bővíthető, változtatható. A terv szerint a képviselők januárban együttműködési megállapodást írnak alá a cigány önkormányzattal, februárban pedig a tűzoltókat hallgatják meg 2011-es terveikről.

Ugyancsak februárban tárgyalják a jövő évi költségvetést és az úthálózat-fejlesztési koncepciót. Márciusban a rendőrök és a temetőt üzemeltető cég beszámolóját hallgatják meg a testületi tagok, majd áprilisban a Cserpes Sajtműhely képviselője beszél a cég terveiről, valamint a Kapuvári Térségi Általános Iskola (KTI) elmúlt hároméves működése lesz a téma. Májusban a helyi hőszolgáltató és az ipari park kerül napirendre, ám a plénum tárgyalja a helyi befektetéseket
koordináló Consult-Kapuvár Kft. működését is. Júniusban a Kisalföld Volán Zrt. számol be helyi tevékenységéről. Júliusban ülésszünet lesz a képviselőknek, az augusztusi ülést pedig a Provertha és a húsgyár beszámolója nyitja.

Szeptemberben az E.ON és az Égáz, valamint a vízitársulat tart beszámolót, októberben pedig a belterületi csapadékvíz-elvezetés állapotáról értekeznek. Novemberben közmeghallgatás keretében lesz szó a város költségvetéséről és adóügyeiről, valamint a kistérség tevékenységéről. A testület tárgyalja majd a város új környezetvédelmi programját és a különböző bizottságok 2011. évi munkáját.

Olvasóink írták

 • 3. krieghofnyuszi 2010. december 21. 12:48
  „A terv szerint a képviselők januárban együttműködési megállapodást írnak alá a cigány önkormányzattal----
  Kivonulnak a városból végre?
  Vagy?
  Nem tudom elképzelni milyen témában tudnának együttműködni...”
 • 2. Admin 2010. december 20. 21:12
  „Miért? Azt le is lehet takarítani? :)
  Nem fog az magától is eltűnni úgy április elejéig? :)
  Akkor neg minek vele foglalkozni? :)”
 • 1. kistázi 2010. december 20. 11:14
  „Első beszámolót talán saját maguknak kellne megtartani, hogy miért nincs a hó letakarítva??????????????????”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrmúzeum nyílt Himodon

Egy hónapig látható Himodon a pénteken megnyílt rendőrmúzeum. Rózsa Sándor körözési levelét is… Tovább olvasom