Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Megállított egy vonatot, majd elfutott a sínekről a kapuvári férfi

Az utasok is megsérülhettek volna a hirtelen fékező vonaton, a csornai rendőrség vádemelési javaslatot tett a férfi ellen.
A Csornai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 28 éves férfi ügyében.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított augusztus 24-én délután a nyílt vasúti pályán gyalogolt Kapuvár - Fertőendréd állomások között. A síneken egy menetrend szerint közlekedő személyszállító vonat elé állt, majd a helyszínről elfutott.

A mozdonyvezető az ütközés elkerülése érdekében üzemi fékezéssel a szerelvényt lassította, majd megállította. A rendkívüli fékezés a személyszállító vonaton utazók testi épségét közvetetten veszélyeztette. Az esemény során személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett.

A járőrök rövid idő alatt a helyszínre érkeztek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a helyszín közelében elfogták és a rendőrkapitányságra előállították azt a kapuvári férfit, aki megalapozottan gyanúsítható volt a bűncselekmény elkövetésével.

A Csornai Rendőrkapitányság az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte - olvasható a rendőrség honlapján.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Épp eltolni próbálta a karácsonyi Trabantot, amikor elcsípték a rongálót Csornán - fotók

Épp eltolni próbálta a karácsonyi Trabantot, amikor elcsípték a rongálót Csornán - fotók
Előállították és kihallgatták. Az is kiderült, hogy kábítószert fogyasztott. Tovább olvasom