Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

`Meg fogsz dögleni´ - kiáltotta, majd nyakon szúrta munkatársát

Felindultan érkezett vadosfai munkatársához a jobaházi férfi, vitatkoztak, aztán előkerült egy kés...

Kedden délután három óra után vadosfai házában összeszólalkozott egy negyvenegy éves férfi 26 éves jobaházi munkatársával. É. L. már felindultan érkezett Vadosfára, majd a Bercsényi utcai családi ház udvarán - a vita hevében - először nyakon, majd ezt követően mellbe szúrta vadosfai ismerősét.

Az előzetes vizsgálatok szerint a nyaki sérülés az artéria közelében volt, ez akár végzetes is lehetett volna.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde alezredes elmondta, információik szerint a két férfi munkakapcsolatban volt egymással. A vita vélhetően most is egy ausztriai munka miatt robbant ki. 

- Meg fogsz dögleni! - kiabálta a sértett élettársának füle hallatára a feldúlt férfi, majd azonnal elővett egy kést és szúrt. A szomszédok elmondása szerint ezután a jobaházi férfi autójával elhajtott, a megszúrt férfi pedig vérző nyakkal és mellkassal kirohant az utcára segítséget kérni. A szomszédok mentőt és rendőrt hívtak.

Kocsis Tünde alezredes elmondta, bár a sérülések nem súlyosak, a jobaházi férfi ellen - őrizetbe vétel mellett -  emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indít eljárást a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya.

A sérült férfit a mentők a csornai kórházba szállítottak kivizsgálásra. A sérülések feltehetően nem súlyosak.

Korábban

A vadosfai Bercsényi utcában kedden délután egy férfi késsel többször megszúrt egy másik férfit. Az egy éve Vadosfára költözött 40 év körüli férfit könnyebb sérülésekkel megfigyelésre a csornai kórházba szállították, a szurkáló pedig elmenekült a helyszínről. A kisalfold.hu úgy tudja, a férfit nem sokkal később a rendőrök elfogták.

Olvasóink írták

25 hozzászólás
12
 • 25. 983 2010. május 18. 09:14
  „Ezek szerint az elkövető azért borult ki, mert átverték, hülyének nézték és még a rendőrség is tojt rá. Az a baj sajnos most mégis őt fogják elítélni. Önbíráskodás. Persze ha a jog nem véd meg... a mocsadékok pedig folytatják vígan dalolva az életüket, miután gyakorlatilag "kiraboltak".....

  Azért a válság kapcsán átírhattak volna pár törvényt. Tele van cikkel minden, h a becsődölt vállalkozók akik zsebre tették más pénzét új néven vállalkozást indítanak. Ahol szaporodik az aljasság és egyre több a csaló ott rugalmasan és lehetőleg gyorsan kéne igazodni a törvényekkel.

  Mocskokat sajnos nem éri meg leszúrni és tönkretenni miattuk a hátralévő életünket. Persze sz@r, h ők lazán megússzák.... :(”
 • 24. Gery83 2010. május 14. 18:40
  „Értem én, hogy ez lehetett a cselekvést kiváltó ok, kedves"élet".Azt hiszem mindannyiunknak voltak már anyagi problémái.Mégse álltunk neki gyilkolászni nem!? Ez nem megoldás. Nem hinném, hogy olyan hatalmas összegekről van szó. Egyébként meg, ha mindenki nekiállna szúrkálni, mert tartoznak neki... Hát hallod... Hullanának páran azt hiszem... Akkor is azt gondolom, hogy a fejben nincs valami rendben... Nagyon nincs. "rejszróbert" neked pedig remélem nem lesz igazad:) Ott van jó helyen, ahol van!!!”
 • 23. rejszróbert 2010. május 14. 08:27
  „És a szerencsétlen majomnak még ki se sikerül purcantani a hülye jampecot! Hát ez röhej. Mindegy, majd ha kiengedik az előzetesből majd megpróbálja nagyobb alapossággal.”
 • 22. élet 2010. május 14. 07:22
  „Gery83 Nem erről az esetről van szó,de itt is maga a cselekményt kiváltó magatartás ez lehetett!De vannak olyan történések:Hogy felvette mind alkalmazott 3-4 hónapig dolgoztatta és futhat a pénze után! És ez csak a jég hegy alja! Amiről halottam !De ha van Enesén ismerősöd kérdezd őt!”
 • 21. elemér 2010. május 14. 05:14
  „Mo.- ma olyan, mint a vadnyugat volt Amerikában.”
 • 20. Reális 2010. május 13. 08:56
  „Aki csapatostul támad 80 éves nénire,azokra lőni kellene!”
 • 19. Gery83 2010. május 12. 21:05
  „A vadosfai körülményeket látom a jobaháziakat ismerem. Egyik körülmény sem utal "életet és családot" tönkretevő összegre. Ezt a sajnálatos eseményt nem az anyagiak, sem a politika nem befolyásolta. Pusztán az intelligencia 0%-a vezérelte a tettet. Mert ugye, abban egyetértünk, kedves "pártoló" hozzászólók, hogy semilyen tett nem jogosít minket fel arra, hogy egyszerűen leszúrjuk embertársunk... Én bízom egy 10 évig viszont nem látásába a szúrkálónak... Ha bűntetlenül megússza, újra megteszi... Lehet épp egy kerékpárér... Vagy egy doboz gyufájért... Beteg állat!!! Ez az én véleményem!!!”
 • 18. Goldmund 2010. május 12. 14:24
  „18.hsz-ra:
  Nem hinném, hogy ez megoldás lenne. Jelen helyzetben mondjuk kölcsönös tűzharc alakulhatott volna ki a háznál és lehet, hogy még véletlenül arra járókat is lelőttek volna.

  Aki ismeri a körülményeket, röviden írja meg, miket művelt a sértett, hogyan csapta be áldozatait?”
 • 17. elemér 2010. május 12. 13:56
  „Megoldás, jogos fegyvertartás önvédelemre mert ez igy nem mehet.”
 • 16. Reális 2010. május 12. 13:20
  „Lassan eljön az idő,hogy a szép szavak nem használnak!A bűnözőket,csalókat,hazudozókat igenis ha kell erőszakkal kell fegyelmezni!”
 • 15. élet 2010. május 12. 08:56
  „Tisztelt Aranyközépút!Én feljelentettem a főnökömet annak idején,mert nem fizette ki több havi béremet,és szerinted mit értem vele!Semmit!Kiröhögött,az én családom meg nyüglődik,míg ők akkor kétszer is külföldre mentek nyaralni azon a nyáron !A törvények nem a mi oldalunkon állnak!Itt tart ez az ország,hogy törvényi lehetőséged az igazságtételre nincs!Hidd el nem ez az első eset és sajnos nem is az utolsó!Hány ilyen ember van Magyarországon,aki elkeseredésében erőszakhoz fordul?”
 • 14. kobra67 2010. május 12. 08:56
  „Válaszolnék AranyKözépút reagálására. Többször történt feljelentés, volt vizsgálat, mégsem történt semmi. A kiskapukat kihasználva mindig megúszta a felelősségre vonást. Nem értem miért védi, ha nem ismeri, vagy ha ismeri, akkor pláne nem értem miért védi. Sajnos az ilyen emberek és az ismeretlenül szánakozók miatt is tarunk itt, hogy a becsületesen dolgozni, boldogulni akaró emberek vérszívói meg vannak védve, sajnálgatva vannak, pedig ennél csak többet érdemelnének. Talán beszélnie kéne a tönkretett családorral, az anyagi csőd szélére jutott emberekkel, akiknek ez miatt a Vadosfai férfi miatt most a gyermekeik mindennapi etetése is gondot jelent. Kérdezze meg őket, azután sajnálkozhat kedvére.”
 • 13. élet 2010. május 12. 08:41
  „Csatlakoznák az elöttem szólóhoz! Több családot tönkre tett !! Persze az erőszak nem lehet megoldás !Nem mindig azt kell látni ami a szemünk elött van,mögéje is be kell nézni!Ismerem a másik srácot aki tette,rendes hétköznapokat élni akaró ember.De az oka biztosan megvolt rá,hogy idáig fajultak a dolgok.Sajnos a mai világban a csaló,hazug emberek élnek meg!Az ilyen embereknek mindig van kiskapu.És hiába vannak jó rendőreink,ha a jogalkotók a dúsgazdagok,és a bűnözők érdekeit nézik,mikor a törvényeket hozzák,hogy megusszanak mindent!”
 • 12. AranyKözépút 2010. május 12. 08:40
  „Akkor fel kellett volna jelenteni.”
 • 11. kobra67 2010. május 12. 08:14
  „Én ismerem a Vadosfai férfit és az élettársát. Már több család jutott a csőd szélére, a tönkremenetel határára ezeknek az embereknek a csalásai, viselkedése, hazudozásai miatt. Nem tudom sajnálni, csak azt sajnálom hogy egy újabb megélni próbáló becsületesen dolgozni akaró embert tettek tönkre, a családjával együtt. Azt csodálom, hogy az a Vadosfai férfi egészen idáig megúszta a gazságait. Az ilyen emberek is hozzájárulnak ahhoz, hogy ilyen világban kell élnünk.”
 • 10. Levi104 2010. május 12. 07:50
  „Elmeroggyantak parasztok...”
 • 9. szmama 2010. május 12. 06:05
  „Sajnálatos eset .Borzalmas milyen világot élünk .”
 • 8. nedujsuar 2010. május 12. 00:27
  „Munkatárs.. itt kilehet zárni a cigányt..”
 • 7. adamvok 2010. május 11. 21:34
  „Motorka007 ez eleg primitiv hozzaszolas... gyilkossagi kiserletet azert ne kenjunk politikusra”
 • 6. Motorka007 2010. május 11. 21:21
  „Mi visz idáig? a kilátástalanság. Biztos vagyok benne ha őnekik is annyi lenne a fizetésük mint a drága minisztereinknek akkor nem jutna ilyen az eszükbe. Ki a felelelős? ott fenn a nagy házba ott a bünös(ök)”
25 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha lesz orvos, újraindulhat a csornai kardiológia

Újraindulhat a csornai Margit Kórház kardiológiai osztálya, ha sikerül szerződtetni előírt… Tovább olvasom