Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Magyar Zoltán a Jobbik rábaközi jelöltje

Magyar Zoltán lesz a Jobbik rábaközi országgyűlési képviselőjelöltje a jövő évi választásokon.

A párt megyei elnöke jelenleg is képviselő, 2010-ben pártlistán jutott az Országgyűlésbe.

Szerdán Csornán tartott sajtótájékoztatóján elmondta: véleménye szerint a Rábaközben az egyik legnagyobb gondot a munkahelyek hiánya okozza.

Kifejtette: mivel alapvetően mezőgazdasági területről van szó, az ágazat fejlesztésével és a hozzá kapcsolódó feldolgozóipar fellendítésével lehet kezelni a helyzetet.

Magyar Zoltán hozzátette: a 2014-es választásokig a körzet valamennyi településére ellátogat és lakossági fórumokon ismerteti programját.

"Az egyetlen képviselő vagyok a megyéből, aki soha nem szavazott a Rábaköz érdekei ellen. Számos olyan javaslatom volt, melyek előbbre vitték volna az itt élők életét, de sajnos a kormányoldal valamennyit leszavazta" - mondta Magyar Zoltán.

Olvasóink írták

53 hozzászólás
 • 53. vonLichthofen 2013. október 14. 18:44
  „puncher, még mindig izgatottan várom, hogy ráböksz bütykös ujjaiddal azokra a helyekre amit te 4o. az. - minősíthetetlen -böffenetedben emlegetsz. Még azt is állítom, hogy ennek a ´´rábökésnek´´ a hiányában még mindig egy gyenge jellemű, elvek nélküli <moderálva> tartalak.”
 • 52. pancser 2013. október 14. 09:00
  „51. vonLichthofen 2013.10.14. 02:29
  Bajban vagy? Soha nem késő megjavulni, okosodni, visszatérni a normális emberek közé.
  Örülök, hogy elindultál ebbe az irányba és lapozgatod a magyar helyesírás szabályait, döbbenetes, hogy még azokat is képes vagy félremagyarázni. Úgy tűnik neked ha leírják hogy kék, az a te olvasatodban piros.
  Ezért értem már, hogy ha mindannyian tudjuk, hogy semmi esélye e tájon a Jobbiknak te miért állítod az ellenkezőjét.”
 • 51. vonLichthofen 2013. október 14. 02:29
  „puncher, még mindig izgatottan várom, hogy ráböksz bütykös ujjaiddal azokra a helyekre amit te 4o. az. - minősíthetetlen -böffenetedben emlegetsz. Még azt is állítom, hogy ennek a ´´rábökésnek´´ a hiányában még mindig egy gyenge jellemű, elvek nélküli senkiházinak tartalak.

  A ´´ly´´ vagy ´´j´´ kérdéséhez meg ajánlom a Magyar Helyesírási Értesítő 2o12 Decemberében megjelent számát.
  puncher, te annyira hiján vagy a tényeknek és az abból levonható következtetéseknek, hogy kínodban a másik hozzászóló felhasználói nevével bíbelődsz. Ez vonatkozik minden u.n. ´´hozzászólásodra´´ legyen a hazamentő Jobbikról szó vagy akármi másról. Mindamellett azt meg kell adni - meg is adom -, hogy ha nem volnál puncher akkor ki kéne téged találni.
  Remélem puncher a Móvári gyülésen személyesen is találkozunk és akkor szemtől szembe is megbeszélhetjük hogy merre hány cm.”
 • 50. pancser 2013. október 13. 20:02
  „47. vonLichthofen 2013.10.13. 16:26
  "befelyezni" ez a szinted, szavazz hát a Jobbikra, még a nick nevemet sem tudod helyesen leírni, hozzá teszem nem zavar mert téged minősít!”
 • 49. vonLichthofen 2013. október 13. 19:18
  „"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."
  Nos, Goldmund, én még soha nem éreztem magam ennyire legyőzöttnek.

  De, térjünk csak vissza józanul az eredeti kérdéshez, t.i.: ahhoz, hogy miért is szavaztam és miért fogok továbbra ia a Jobbikra szavazni.
  Mert csak a Jobbik beszél olyan témákról amelyek az ország legégetőbb kérdéseit boncolgatják és próbál azokra megoldást is lelni - többek között olyan kérdésekre is, hogy miképpen lehetne megakadályozni az ország teljes megkaparintását a goldmanok, goldmundok, goldsteinek által /nem kivánt törlendő/”
 • 48. Goldman 2013. október 13. 17:03
  „47. vonLichthofen: óhajodra, kérésedre íme az idézet:
  "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."
  Egyszóval befejeztem veled.
  A vörös báróhoz hasonlíttatod magad a nick név alapján, de neki legalább volt becsülete, mert az ellenségei is tisztelték.
  Te meg hülyét csinálsz magadból.

  Végül is 45. pancser írásában mindent leírt.”
 • 47. vonLichthofen 2013. október 13. 16:26
  „45 puncher,
  miről is van szó?
  Arról, hogy te mint móvári gondolkodó fenomén #40 alatt olyan kejelentéseket tulajdonítottál nekem amiket én nem jelentettem ki.
  Lásd válaszomat #43 alatt.
  Ezért is voltam bátor befelyezni hozzászólásomat avval a megjegyzéssel irányodba és rád vonatkoztatva puncher - s itt idézem - ´´Ha viszont nem találsz akkor maradsz az ami vagy - egy érvek és elvek nélküli gyenge senki.´´
  #45. alatti hőbörgésed ellenére
  puncher úgy tűnik nem voltál képes - nem bírtál - ilyet találni egyet sem hamis állításaid dacára így kénytelen vagyok fenntartani, hogy te /puncher/ egy elvek nélküli gyenge jellemű senki aki vagy.
  Ami a Jobbikot és Magyar Zoltán képviselő Urat illeti majd meglátjuk!
  Szavazzunk mindannyian a Jobbikra!”
 • 46. vonLichthofen 2013. október 13. 02:32
  „Goldman, láttam a Blue Jasmin c. Woody Allen mozit /készakarva nem mondok filmet/, a legjobb vagy a legjobb az Annie Hall óta jóllehet csaknem mind remekmű volt.
  Micsoda egy mozi ez a Blue Jasmin!
  Remélem Goldman lesz alkalmad megnézni bárhol is élsz vagy bárhová is bolyongat néped sorsa.”
 • 45. pancser 2013. október 13. 00:19
  „43. vonLichthofen 2013.10.12. 20:36
  Vitaképtelen az aki a másikat kérdezgeti saját írásairól, ahelyett, hogy maga böngészné a förmedvényeit amely nem egészen komplett szürkeállományából kipattant. Tán az Anzelheim kór gyötör?
  Minden szavam igaz, nincsen esélye a Jobbiknak ezen a tájon, leírtuk miért nincsen. Talán ha vándorcigánynak öltöznél az egyik nap, másikon pajeszos árusnak és így álcázva álcázva magadat zaklatnád a lakosságot, szerezhetnél egy-két hívet a gyengébbek közül. De vigyázz az EU projektes táblákhoz ne nyúlj, mert könnyen megkapod az indító löketet az alfeleden.”
 • 44. vonLichthofen 2013. október 12. 21:19
  „42. Goldman, nem akarnám űzni sőt fűzni sem ezt a dolgot DE! Én a te 37. alatti böffenetedet találtam viccesnek.
  Hogy az én memóriazavarommal meg mennyi a baj és bánat? Hajjaj Goldman, ne is említsd! Sok álmatlan éjtszakát és kesert okoz ez nekem.
  Az is vicces, hogy te Woody Allen-re hivatkozol idézet nélkül, és hivatkozol rá a humorérzék leghalványabb jele nélkül.
  Melyik könyvéből is jönne ez az idézet goldman, ha volna ilyen a birtokodban? A Getting Even vagy a Without Feather c.-ből? Vagy melyik filmjéből Goldman? Könyörgöm, ne hagyj válasz nélkül, a kiváncsiság emészt el.
  Bánatomban el is rohanok a közeles moziba, hogy megnézzem a legújabb moziját a Jázminról.”
 • 43. vonLichthofen 2013. október 12. 20:36
  „4o. egy nem éppen dicső emberre hajazó nick névvel - puncher, ha ez a név nem arra hajazna amire, akkor egy hős katonára hajazna, igazi vitéz emberre./de nem arra hajaz/ - mint ahogy a puncher név jeletéséhez sem lehet egy hangyányi kétségünk sem. De! Egy gyenge és vitaképtelen, erősen korlátozott elme hivatkozik furton furt a nevekre /goldmund és puncher/ vajha miért?
  4o. Mindenféle idegen kifejezéssel jössz, nem magyarosan írsz elmagyarosodott szavakat, - mutass csak egyet is ilyet puncher
  4o.nem éppen keresztényi módon veszed a szádra Isten nevét,- hol láttál ilyet tőlem puncher? /mutass rá és idézz/

  Ha az összes kérdésemre találsz választ és bizonyítékot puncher akkor megemelem előtted darutollas Kossuth kalapom.
  Ha viszont nem találsz akkor maradsz az ami vagy - egy érvek és elvek nélküli gyenge senki.”
 • 42. Goldman 2013. október 12. 20:25
  „41. vonLichthofen: nem vitatkozom olyan emberrel aki a saját írásának említését viccesnek fogja fel.
  Ha olvasni nem tudsz, netán a memória zavaroddal gond van, inkább maradj távol az írásaiddal.

  Woody Allen mondása jut mindig eszembe rólad.”
 • 41. vonLichthofen 2013. október 12. 19:51
  „Cigányok igen csekély számban vannak - mi számít kevésnek vagy soknak puncher?
  Zsidózás meg nem divatos ezen a tájon - egészen addig amíg a nevezett tevékenység nem jön maguktól az ´´érintettektől´´ és ők nem tartják divatban puncher. Abban tartják - olvasd az ujságokat, hallgasd a híreket puncher.
  Szavazz a Jobbikra!!!”
 • 40. pancser 2013. október 12. 19:43
  „38. vonLichthofen 2013.10.12. 18:43
  Te mindenkinél jobb magyarként játszod itt magadat egy nem éppen dicső emberre hajazó nick névvel. Mindenféle idegen kifejezéssel jössz, nem magyarosan írsz elmagyarosodott szavakat, ez is érdekes. Keresztény(ki tudja) létedre nem éppen keresztényi módon veszed a szádra Isten nevét, miért? A 20. században legnagyobb háborújában a legtöbb magyar halálában eszmetársaid igen tevékenyen részt vettek, az az érzésem valamilyen módon közöd van hozzá, talán kergettek is az asztal körül ha nem akartál zsidózni!”
 • 39. pancser 2013. október 12. 18:52
  „35. vonLichthofen 2013.10.12. 15:19
  A magyar rábaközi földet nem mások, mint a rábaközi tulajdonosok szeretnék eladni minél jobb áron. Nem adják néhány hátsó szándékú magyar földgyűjtögető ficsúrnak nyomott áron, inkább kivárnak. A magyar föld nem eladó duma nem jön be tehát.
  Cigányok igen csekély számban vannak errefelé, ez sem jön be. Zsidózás meg nem divatos ezen a tájon valamiért, más meg nincsen a Jobbik tarsolyában.
  Ha azokban a falvakban jár valaki nem lehet nem észrevenni a faluközpontok felújítását EU pénzekből, ezért az EU-ra sem haragszanak.”
 • 38. vonLichthofen 2013. október 12. 18:43
  „37. Goldman, azért ez vicces, ahogy az én nevemre hivatkozol a TE neveddel. S ez iziben kigumizza mindazt amit 37 alatt igyekeztél írni - márha volna egyáltalán értelme /nincs/.
  - hogy én hol ´´tündököltetem´´ a magyarságomat goldman az maradjon az én jól féltveőrzött titkom
  - hogy te miért írsz a saját neved alatt az meg maradjon a te saját félt..... stb.
  - homályos utalásod a ´´saját nemzet irtására´´ vagy képzavar vagy nem igazán gondoltad át, hogy mit akarsz írni Goldman
  - a hazug emlékeztetés a ´´holokausztra´´ meg mindennapi rutin kies kis országunkban, még a csapból is ez ömlik - nem tudom milyen kétségeid vannak efelől Goldman?
  - hogy mi a ´´holokauszt´´ és a Holokauszt közötti áthidalhatatlan külömbség ahhoz el kellene olvasnod a jeles Professzor Norman Finkelstein könyvét
  - hogy én a Jobbikra és Magyar Zoltánra - neki is Allah növessze hosszúra a szakállát - fogok szavazni azt meg már most hajlandó vagyok kijelenteni egy tömeg előtt, fényes nappal....jóllehet tudom, hogy titkos szavazás meg minden...”
 • 37. Goldman 2013. október 12. 16:58
  „35. vonLichthofen: a te hazug emlékeztetésed a holokausztra - idéztelek - olyan, mintha a Kárpát medencei magyarságot teljesen magukra hagyná a nemzet. Rosszabb, mint a holokauszt, mert saját nemzetet irtani - vonLichtofen (aki már a nick nevében sem magyar, de a jobbikról prédikál és annak magyarságtudatáról) - nagyobb bűn, mint a tied aki a magyarságát csak itt tündökölteti.
  Álszent és hazug vagy.”
 • 36. Goldman 2013. október 12. 16:50
  „Sajnálom azokat akik az utóbbi húsz évben szemellenzővel nézték a világot.
  Pl.: zsebszerződés már akkor is volt amikor a jobbik még nem
  Egy valamit tudnotok kell jobbikos szimpatizánsok: lehet szavazni a jobbikra, de felesleges.
  Az eszméitekhez lehet, hogy ez a párt áll legközelebb, de az ország népének többségéhez nem.
  Az ok egyszerű: senki nem akar anarchiát. Általában nem akarnak olyan pártra szavazni aki gyűlöletet szít.
  (bennetek is megvan)”
 • 35. vonLichthofen 2013. október 12. 15:19
  „káros eszmék melegágya - mondja a puncher #34 alatt.
  Nos puncher ha a magyar földek elkótyavetyélése, a magyar víz lefoglalása israeli ´´cégek´´ által, a mocskos és bárdolatlan bandák szabad garázdálkodása, a mindennapi hazug emlékeztetés a ´´holokausztra´´, a csontig benyalás az EU-nak,
  az emberi tartás teljes feladása a politikusok részéről /és a többi/ nem úgy tűnik puncser, hogy a Jobbik ´´melegágyán´´ született volt volna.
  Akkor meg hol puncher?”
 • 34. pancser 2013. október 12. 11:57
  „30. Goldman 2013.10.11. 08:45
  Teljes mértékben egyetértek, hogy a régióban semmi esélye a Jobbiknak, még annak ellenére sem, hogy itt egyesek árulják a magyar földet. Az osztrákokkal való, többnyire gyümölcsöző együttélés teljesen elveszi ennek az élét. Itt még jobbikos tüntetést sem lehet szervezni, még jó hogy rossz volt az idő, volt mire hivatkozni, de a megye másik részén is csak négy szgk-ra telt.
  Csak a nincstelen, nyomorgó embereket lehet jobbikos dumával heccelni, gyűlöltetni a másikat. Ebben a városban idegengyűlölet nem jellemző, majdhogynem azt mondanám nincs is. Persze van de meg lesz is, de oly csekély mértékű, hogy nem is veszed észre a városban jártodban keltedben.
  Sajnos a Rábaköz az én megítélésem szerint a megye legelmaradottabb, legelhanyagoltabb része. Számukra is van kitörési lehetőség, ingázás vagy költözés, de ez is 50 km-en belül marad, amely a mai világban nem számít a családok szétszakításának. Ezért ott sem sokra megy a Jobbik meglátásom szerint. A tisztes megélhetés lehetősége helyes magyarságtudathoz vezet, az ellenkezője a helytelen és káros eszmék melegágya.”
53 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyertyagyújtás a kapuvári húsgyárért

A pénteki esemény az előzetes hírekkel ellentétben nem felvonulás vagy demonstrálás lesz, hanem… Tovább olvasom